Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Σοκ» στην Κόρινθο: Προφυλακίστηκαν δύο ανήλικοι για την απόπειρα ομαδικού βιασμού 14χρονης, υποστηρίζουν πως «έπαιζαν»

«Σοκ» στην Κόρινθο: Προφυλακίστηκαν δύο ανήλικοι για την απόπειρα ομαδικού βιασμού 14χρονης, υποστηρίζουν πως «έπαιζαν»


«Μαραθώνια» υπήρξε η απολογία των πέντε κατηγορουμένων - που ξεκίνησε χθες γύρω στις 12 το μεσημέρι και διακόπηκε στη μία περίπου τα μεσάνυχτα - ενώ η ανάκριση συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή, οπότε αναμένονται τόσο η ιατροδικαστική εξέταση όσο κι η εξέταση μαρτύρων.

Την προφυλάκιση δυο εκ των πέντε μαθητών ηλικίας 13 έως 15 ετών που κατηγορούνται για την απόπειρα ομαδικού βιασμού μιας 14χρονης μαθήτριας σε Γυμνάσιο της Κορίνθου, αποφάσισαν με σύμφωνη γνώμη τους, η ανακρίτρια και εισαγγελέας Κορίνθου. 

Οι υπόλοιποι τρεις μαθητές έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που σύμφωνα με πληροφορίες θα αφορούν την εμφάνιση τους σε Αστυνομικό Τμήμα και ίσως αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, σημειώνει σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η επίθεση στο 14χρονο κορίτσι εκδηλώθηκε εντός σχολικού χώρου και σχολικού ωραρίου.

Το κορίτσι που είναι σοκαρισμένο, μεταφέρθηκε σε δομή στην Αθήνα για να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν ύστερα απο την καταγγελία της μητέρας της στις Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, στις 11 το πρωί της Τετάρτης και ενώ το κοριτσάκι ήταν στο προαύλιο του Γυμνασίου, πέντε ανήλικοι συμμαθητές της, ενεργώντας από κοινού, την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και στη συνέχεια, τη θώπευσαν στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Από την πλευρά των συνηγόρων των πέντε κατηγορουμένων μαθητών - που ακολουθούν κοινή γραμμή υπεράσπισης - υποστηρίζεται ότι δεν έχουν τελεστεί οι πράξεις που τους αποδίδονται και οι μαθητές απλώς «έπαιζαν» με την δεκατετράχρονη και δεν προχώρησαν σε κάτι άλλο.


Πηγή: www.dikaiologitika.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία. Πως και πως τους περιμένουν οι άλλοι στις φυλακές ανηλίκων για να "παίξουν" μαζί τους και τότε να δω τι θα λέτε