Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. και 5 συλλήψεις σε οίκο ανοχής



Συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης - Με εντολή ανακρίτριας η αστυνομική επιχείρηση





Έφοδο σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της 1ης Δεκεμβρίου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, στο πλαίσιο της συνεχούς διερεύνησης της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η εντολή για την έρευνα στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής δόθηκε από την 33η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, λόγω των αναφορών του ανήλικου κοριτσιού στις καταθέσεις της ότι ο 53χρονος προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος την εξέδιδε και σε οίκο ανοχής.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτόφωρου τρεις αλλοδαπές γυναίκες (26, 38 και 63 ετών) και δύο ημεδαπές (19 και 65 ετών) για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 1-12-2022, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε οίκημα που φέρεται να λειτουργούν οίκοι ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Εντός του υπό έρευνα οικήματος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε γυναίκες για τα ανωτέρω αδικήματα.

Επιπλέον, συγκατηγορούμενοι τυγχάνουν και 53χρονη αλλοδαπή και 53χρονος αλλοδαπός άνδρας, ως μισθωτές του οικήματος στο οποίο δραστηριοποιούνταν οι συλληφθείσες. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: www.newsbeast.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια