Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκλονίζουν οι συμμαθητές του 11χρονου στις Σέρρες: «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης»



Βαρύ είναι το κλίμα σήμερα στις Σέρρες, μετά τον θάνατο του 11χρονου μαθητή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, που προκλήθηκε από έκρηξη στο λεβητοστάσιο.

Οι αντιδράσεις των συμμαθητών του σπαράζουν καρδιές, ενώ ένας από αυτούς, ο μικρός Μάνος, πήγε να αφήσει λίγα λουλούδια έξω από το σχολείο, κρατώντας και ένα κομμάτι χαρτί, στο οποίο έγραφε: «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης».
Σε λίγη ώρα η κηδεία του 11χρονου Βασίλη

Στις 4 το απόγευμα κηδεύεται ο 11χρονος μαθητής, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο το μεσημέρι της Δευτέρας, από έκρηξη στο λεβητοστάσιο που είχε ως αποτέλεσμα να εκτιναχθεί μια πόρτα και να τον καταπλακώσει.
Συμμαθητές του 11χρονου άφησαν λουλούδια έξω από το σχολείο / Epiloges
Συμμαθητές του 11χρονου άφησαν λουλούδια έξω από το σχολείο / Epiloges

Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Σέρρες είναι σήμερα κλειστά, σε ένδειξη πένθους για τον μικρό μαθητή που έχασε τόσο αναπάντεχα τη ζωή του, ενώ το 9ο Δημοτικό, όπου φοιτούσε και ο ίδιος, θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, αφού πρέπει να ολοκληρωθούν οι έρευνες στη σχολική μονάδα και να καθαριστεί ο χώρος.

Την ίδια στιγμή, ο υπ. Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, έδωσε εντολή να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες που προκύπτουν από πράξεις ή παραλείψεις στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η εντολή δόθηκε στον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Ιωάννη Σάββα.
Έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας

Σήμερα το πρωί ορίστηκε ειδικός πραγματογνώμονας, ο οποίος θα διερευνήσει τα ακριβή αίτια της έκρηξης του λεβητοστάσιου, ώστε στη συνέχεια να εκδώσει το σχετικό πόρισμα.

Πηγή: www.iefimerida.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια