Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σέρρες: «Ακούσαμε έναν θόρυβο, έπεσαν πάνω μας πέτρες και σίδερα» - Η μαρτυρία συμμαθητή του άτυχου 11χρονου




Για σχολείο-«ωρολογιακή βόμβα» έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου μαθητή

Τη δική του μαρτυρία για την στιγμή της φονικής έκρηξης το μεσημέρι της Δευτέρας (5/12) στο 9ο δημοτικό σχολείο στις Σέρρες από την οποία έχασε τη ζωή του ένας 11χρονος μαθητής κατέθεσε ένας 10χρονος ο οποίος ήταν «παρών» σε όσα τραγικά συνέβησαν.

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο 10χρονος ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι από την έκρηξη, «παίζαμε μπάλα στον στεγασμένο χώρο και ξαφνικά ακούσαμε έναν πολύ μεγάλο θόρυβο, έπεσαν πέτρες μεταλλικά αντικείμενα, ένα από αυτά χτύπησε συμμαθητή μου. Άρχισαν να πέφτουν πάνω μας σοβάδες και χώματα» καθώς το παιδί δεν γνώριζε την τραγική κατάληξη για τον 11χρονο.



Τα παιδιά βρίσκονταν σε έναν στεγασμένο χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσαν για να παίζουν ποδόσφαιρο όταν έβρεχε, όπως συνέβη χθες, Δευτέρα, στις Σέρρες, με το λεβητοστάσιο να είναι ακριβώς δίπλα τους.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή με αποτέλεσμα η πόρτα να εκτοξευτεί δεκάδες μέτρα μακρύτερα και στην πορεία της να χτυπήσει τον άτυχο 11χρονο προκαλώντας του «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ανακοινωθέν του νοσοκομείου Σερρών το οποίο παρέλαβε τη σορό του μαθητή.
Πηγή: www.protothema.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια