Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

10 τραυματίες αστυνομικοί στη Δυτική Αττική - Ρομά πυροβολούσαν με καραμπίνες


Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο χθες το βράδυ σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. Η αρχή έγινε στα Μέγαρα όπου διεκόπη για λίγο η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Κορίνθου καθώς εξαγριωμένοι Ρομά έβαλα φωτιές σε σκουπίδια και εκτόξευαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα. Ένας νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να παρασύρει τους πρώτους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. 

Αυτό βεβαίως ωχριά μπροστά σε όσα ακολούθησαν στην Αυλίζα και στο Ζεφύρι. Στην Αυλίζα νεαροί εκτόξευαν πέτρες στους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ οι οποίοι προσπαθούσαν να τους απωθήσουν. Στη συνέχεια δεκάδες άτομα διέκοψαν την κυκλοφορία στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης στο Ζεφύρι. Έκαψαν λάστιχα και σκουπίδια αλλά και ένα αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν ως οδόφραγμα. Δεκάδες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ δέχθηκαν επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες και απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Η ένταση χτύπησε κόκκινο με κλεφτοπόλεμο και πυροβολισμούς καθώς υπήρξαν άτομα τα οποία άνοιξαν πυρ με καραμπίνες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επτά άτομά και μάλιστα ήρθαν στα χέρια με συγγενείς και φίλους οι οποίοι επιχείρησαν να αποτρέψουν τις συλλήψεις.

10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Οι έξι από σκάγια και οι τέσσερις από πέτρες.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια