Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

To περιπολικό χρειάστηκε σπρώξιμο για να βγάλει την ανηφόρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν περιπολικά και μηχανές με λιωμένα ελαστικά. Κινδυνεύουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί και οι πολίτες.


Είναι λογικό το οπουδήποτε περιπολικό να κληθεί ανά πάσα στιγμή να συμμετέχει σε μια καταδίωξη, ακόμη και να συνδράμει σε ένα έκτακτο γεγονός, συνοδεύοντας με κάποια μεγαλύτερη ταχύτητα ένα άλλο αυτοκίνητο που κατευθύνεται σε ένα νοσοκομείο, γιατί κινδυνεύει να χαθεί μια ζωή.

Είναι δυνατόν, με τέτοια ελαστικά, να ζητάμε από τους αστυνομικούς να παίζουν κορώνα - γράμματα τη ζωή τους ή αν φύγει το περιπολικό εκτός δρόμου να παρασύρουν κάποιον πεζό;

Με την πρώτη βροχούλα, το πρωί του Σαββάτου, το περιπολικό "κόλλησε" και δεν μπορούσε να ξεκινήσει στην ανηφόρα σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας. Χρειάστηκε "βοήθεια" από περαστικούς για να ξεκολλήσει !!!





Πηγή: lamiareport.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιό είναι πιο ουσιώδες;να έχει λάστιχα το περιπολικό ή να φοράει ο αστυφύλακας το πατζακι έξω από την αρβύλα; και ο αξιωματικός υπηρεσίας πουκάμισο; και για όλα αυτά χορηγία μηδέν... Δυστυχώς ή ευτυχώς χρειάζεται ουσία. Και στην περίπτωση μας από ουσία υπό του μηδενός...Κυριακή κοντή γιορτή λένε στο χωριό μου... Και ο νοών νοειτω