Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κακόγουστες φάρσες για βόμβα σε MEGA, OPEN και ΣΚΑΙ το τελευταίο 24ωρο


Κακόγουστες φάρσες για βόμβα στους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA, ΣΚΑΙ και OPEN παρατηρήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Το βράδυ της Παρασκευής, η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας στο στούντιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ενώ στην εκπομπή παρουσιαζόταν ρεπορτάζ για την υπόθεση εξαφάνισης της Αρτέμιδος στο Κορωπί.

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN δέχθηκε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί. Το τηλεφώνημα έγινε λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκπομπής Open Weekend που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη. Οι εργαζόμενοι ειδοποιήθηκαν αμέσως και για την ασφάλειά τους βγήκαν από τις εγκαταστάσεις του σταθμού.

Η ζωντανή ροή του καναλιού διεκόπη ενώ οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κίνδυνος ή πρόκειται για φάρσα. Πραγματοποίησαν τους απαραίτητους ελέγχους στις εγκαταστάσεις του σταθμού, χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, και στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ έγινε τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό, που προειδοποιούσε για βόμβα που θα εκραγεί σε 25 λεπτά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ηχογραφημένο μήνυμα με γυναικεία φωνή.


Πηγή: dikastiko.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια