Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Mε τον Μιχάλη Καραμαλάκη συναντήθηκε η Πρόεδρος της Ένωσης Ροδόπης


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 02 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα και παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου της Ένωσής μας κ. Σταυρούλας ΤΖΑΤΖΑΝΑ, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ.



Στη συνάντηση, μεταφέρθηκαν από την Πρόεδρό μας στον κ. Γενικό Γραμματέα τα θερμά συγχαρητήρια της ιδίας καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου. της Ένωσής μας για την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και οι ευχές όλων των μελών μας για υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.



Στη συνέχεια, η Πρόεδρός μας τον ενημέρωσε αναλυτικά για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι υπηρετούντες στο Νομό Ροδόπης αστυνομικοί και που οφείλονται κυρίαρχα στις γεωγραφικές και πληθυσμιακές ιδιαιτερότητες της περιοχής μας οι οποίες εκ των πραγμάτων δημιουργούν αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης και κατ΄ επέκταση αυξημένες υπηρεσιακές υποχρεώσεις, σε συνδυασμό με τις σοβαρές ελλείψεις αστυνομικού προσωπικού, υλικοτεχνικού εξοπλισμού, καθώς και προβληματικών έως επισφαλών κτιριακών εγκαταστάσεων.



Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της Δ.Α.Ροδόπης με ικανό αριθμό αστυνομικών για την κάλυψη των κενών οργανικών μας θέσεων κατά τις τακτικές μεταθέσεις του Ιανουαρίου 2023, στην ανάγκη ανανέωσης του πεπαλαιωμένου στόλου υπηρεσιακών οχημάτων (περιπολικά, βαν μεταφοράς κρατουμένων και παράνομων μεταναστών, δικύκλων,κ.λ.π.), στην παροχή σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, στην άμεση επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων του Α.Τ.Σαπών ή τη μεταστέγαση της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, καθώς οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις είναι επισφαλείς τόσο για τους υπηρετούντες εκεί συναδέλφους μας όσο και για τους προσερχόμενους για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους στην συγκεκριμένη Αστυνομική Υπηρεσία συμπολιτών μας, στην άμεση εκδήλωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την στέγαση του Τμήματος Μεταγωγών Κομοτηνής και κάλυψη των κενών οργανικών θέσεών του, με αστυνομικό προσωπικό που θα προέρχεται από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για την στελέχωση των Νεοϊδρυθεισών Υπηρεσιών.



Τα δίκαια αιτήματά μας στήριξε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, παρεμβαίνοντας δυναμικά για την σε άμεσο χρόνο επίλυσή τους.



Ο κ. Γενικός Γραμματέας αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων μας και αφουγκραζόμενος την αγωνία μας τόσο για τη διεκδίκηση και την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών μας, όσο και για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στην τοπική κοινωνία του Νομού Ροδόπης, μας ενημέρωσε ότι από αναλήψεως των νέων του καθηκόντων επιβλέπει προσωπικά την εκδήλωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών και την επίσπευση αυτών, ώστε πολύ σύντομα να υλοποιηθεί η αναβάθμιση ή η μεταστέγαση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Α.Τ. Σαπών, καθώς επίσης για την στέγαση του Τμήματος Μεταγωγών Κομοτηνής. Μας υποσχέθηκε επίσης ότι, θα επιδείξει προσωπική μέριμνα για την σύντομη επίλυση και των υπολοίπων αιτημάτων μας.



Από πλευράς μας ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για την θετική προσέγγιση των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας.



Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ για την αδιάλειπτη στήριξή του σε όλα μας τα δίκαια αιτήματα και για τις δυναμικές του παρεμβάσεις ώστε να εξευρίσκονται λύσεις και να δρομολογείται η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε οι αστυνομικοί της Ροδόπης.



 

                                                          ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα


 


Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος





Πηγή:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια