Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kάτω από το χειρόφρενο ήταν το όπλο για το οποίο συνελήφθη ο τράπερ - Δεν έγινε η δίκη λόγω απουσίας του αστυνομικού που έκανε τον έλεγχο


Οι τέσσερις συλληφθέντες, ανάμεσά τους και ο 22χρονος τράπερ δήλωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν ήξεραν πως μέσα στο ενοικιαζόμενο τζιπ βρισκόταν ένα όπλο με έξι σφαίρες. Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και εν συνεχεία στο αυτόφωρο το οποίο αναβλήθηκε καθώς δεν είχε κληθεί ώστε να καταθέσει ο αστυνομικός που βρήκε το όπλο. Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τη δίκη να έχει προγραμματιστεί για τις 9 Δεκεμβρίου.

Ο τράπερ βρίσκεται για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη καθώς είχε συλληφθεί για παρόμοια αδίκημα στο Περιστέρι στις 31 Μαϊου. 

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 25-11-2022 στην περιοχή της Αθήνας, από αστυνομικούς περιπολικού της Άμεσης Δράσης, δύο ημεδαποί (22 και 31 ετών) και δύο αλλοδαποί (32 και 37 ετών), για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, το οποίο, όπως προέκυψε, ήταν μισθωμένο από τον 22χρονο ημεδαπό. Εντός της κεντρικής κονσόλας του χειρόφρενου του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι και γεμιστήρας με έξι φυσίγγια, τα οποία κατείχαν παράνομα. Επίσης, στο χώρο των αποσκευών βρέθηκε και κατασχέθηκε φάρος που παραπέμπει σε όχημα έκτακτης ανάγκης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια