Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε κλοπές στην Αττική – Ανήλικοι μεταξύ των συλληφθέντων


Εξαρθρώθηκε συμμορία αλλοδαπών που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 51 περιπτώσεις κλοπών


Εξαρθρώθηκε συμμορία αλλοδαπών που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 51 περιπτώσεις κλοπών, στο χρονικό διάστημα από 7 Απριλίου 2021 μέχρι 18 Νοεμβρίου 2022.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών, ως μέλη της συμμορίας, αλλά και για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς κατείχαν 40,48 γραμμάρια κάνναβης. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν άλλα οκτώ μέλη της συμμορίας, εκ των οποίων οι δύο είναι φυλακισμένοι.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι προχωρούσαν κυρίως σε διαρρήξεις σταθμευμένων οχημάτων, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους αντικείμενα αξίας. Παράλληλα, διέπρατταν κλοπές από σπίτια, καταστήματα και γραφεία.





Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη και των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.


Πηγή: www.ertnews.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια