Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην αιμοδοσία της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής


Συγκινητική ήταν για ακόμα μια φορά η προσέλευση των συναδέλφων – μελών μας, στο κάλεσμα της Ένωσής μας, στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, σήμερα 2 Νοεμβρίου 2022.

Για άλλη μια φορά οι συνάδελφοί που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και στη Διεύθυνση Μεταγωγών Αττικής προσήλθαν μαζικά και ανέμεναν υπομονετικά για να επιτελέσουν το «ιερό τους καθήκον», επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο που διακρίνει τον Έλληνα αστυνομικό.

Ο τεράστιος αριθμός μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη συναδέλφων – μελών μας και οικείων τους προσώπων καθώς και συμπολιτών μας που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία και χρήζουν μετάγγιση αίματος. Οι συνάδελφοί μας που επιθυμούν να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος της Ένωσής μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πέραν των εθελοντικών αιμοδοσιών που διενεργούμε κατά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες Αστυνομικές Υπηρεσίες, μπορούν να μεταβαίνουν στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» στο κτήριο αιμοληψίας ή σε οποιαδήποτε άλλο νοσοκομείο που διαθέτει μονάδα αιμοληψίας, αναφέροντας τον υπ’ αριθμ. 11894 αριθμό μητρώου της τράπεζας αίματος της Ένωσής μας.

Ως Ένωση νιώθουμε την υποχρέωση να πούμε ένα τεράστιο «μπράβο» και «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους μας που ενισχύουν έμπρακτα την τράπεζα αίματος μας και να τους διαβεβαιώσουμε πως η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή τους μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με περισσότερες ανάλογες μελλοντικές δράσεις που θα αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα αστυνομικού.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, Ταξίαρχο κ. ΣΟΥΡΜΕΛΗ Κωνσταντίνο για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου, την άριστη φιλοξενία και την έμπρακτη παρότρυνση του στους συναδέλφους μας να συμμετέχουν στην αιμοδοσία καθώς, πέραν της τετραήμερης αιμοδοτικής άδειας που δικαιούνται όσοι δίνουν αίμα για την τράπεζα της Ένωσής μας, ο Ταξίαρχος αποφάσισε να επιβραβεύσει και ο ίδιος προσωπικά τους συμμετέχοντες στην αιμοδοσία, που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, χορηγώντας τους μία επιπλέον ημερήσια ανάπαυση πέραν των προβλεπομένων.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αττικής Ταξίαρχο κ. ΜΑΓΓΑ Γεώργιο, ο οποίος ενίσχυσε την συγκεκριμένη δράση μας, ενθαρρύνοντας και εξυπηρετώντας τους συναδέλφους που υπηρετούν στη Διεύθυνση του για να δώσουν αίμα.

Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος




Πηγή: easya.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια