Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στιγμές αγωνίας για την οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου – “Περιμένουμε τα αποτελέσματα για τα οστά”

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας




Στιγμές αγωνίας για την οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία περιμένει τα αποτελέσματα της εξέτασης, που θα δείξει αν τα οστά που βρέθηκαν στα Δερβενοχώρια ανήκουν τελικά στον 26χρονο άνδρα που είχε εξαφανιστεί πριν από 10 χρόνια.


Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, Νίκος Ρουσόπουλος, μίλησε στο “MEGA Καλημέρα” για την υπόθεση.
“Περιμένει 10 χρόνια να βρει κάτι από τον Μάριο”

“Είναι μία υπόθεση που έχει κρατήσει πάρα πολλά χρόνια. Τα οστά βρέθηκαν στην περιοχή των Δερβενοχωρίων που κινήθηκαν οι ήδη καταδικασθέντες και δολοφόνοι του άτυχου Μάριου. Προκύπτει από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες ότι κινήθηκαν στην περιοχή, όποτε περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα”, είπε αρχικά.



Όσον αφορά την αντίδραση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, ο δικηγόρος Νίκος Ρουσόπουλος τόνισε ότι:


“Είναι τεράστια η αγωνία της, είναι μεγάλο το άγχος της. Περιμένει 10 χρόνια να βρει κάτι από τον Μάριο. Έχουμε καταδικασθέντες με 18 χρόνια ο “εγκέφαλος”, σε πολυετείς καθείρξεις οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, έχουμε νέες διώξεις σε 8 άτομα που φέρεται να είναι άμεσοι συνεργοί του “εγκεφάλου”, και δυστυχώς κάνεις μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει”.

Τι βρέθηκε στα Δερβενοχώρια

Μια σπηλαιολογική ομάδα σε εξόρμηση της στα Δερβενοχώρια, την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 26/10, εντόπισε οστά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το σημείο μπορεί και να είναι ο τάφος του Μάριου, τον οποίο έθαψαν εκεί οι απαγωγείς του προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη τους. Οι αρχές ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή.
Πηγή: debater.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια