Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Επίθεση κουκουλοφόρων σε αστυνομικούς! “Τους είδαμε να τρέχουν πάνω τους και να τους χτυπάνε με μανία”



«Τους είδαμε να τρέχουν πάνω στους αστυνομικούς και να τους επιτίθενται με μανία ενώ ήταν πάνω στις μηχανές τους». Με αυτά τα λόγια περιγράφει στο ThessToday.gr υπάλληλος καφετέριας την επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικοί της Τροχαίας το βράδυ της Τρίτης, από ομάδα κουκουλοφόρων.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ, βρισκόταν σε εξέλιξη πορεία αλληλεγγύης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου με αφορμή τους δεκάδες προσαχθέντες της ειδικής επιχείρησης που προχώρησε η αστυνομία, στα Προσφυγικά επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας, στην Αθήνα.


«Οι αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονταν στο δρόμο για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία, κι εκείνη την στιγμή περίπου 3-4 άτομα έτρεξαν προς τα πάνω τους, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προσπαθούν να ανέβουν στις μηχανές τους για να φύγουν. Είδαμε πως τους επιτέθηκαν με μανία, τους κλώτσησαν τόσο αυτούς όσο και τις μηχανές τους όσο βρίσκονταν πάνω σε αυτές» περιγράφει η υπάλληλος της καφετέριας στο ThessToday.gr.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, στην προσπάθειά τους να αποχωρήσουν από το σημείο, οι δικυκλιστές της Τροχαίας έπεσαν πάνω στις καρέκλες και στα τραπέζια του καταστήματος, κι για αυτό οι κουκουλοφόροι πρόλαβαν να τους επιτεθούν.

Η επίθεση κατά των αστυνομικών της Τροχαίας σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ολύμπου με Μακεδονικής Αμύνης, όπου και κατέληξε η πορεία μετά το περιστατικό.




Πηγή: thesstoday.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια