Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, των γονέων του και της πρεσβυτέρας



Η Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες (Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος) αποφάσισε τη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και άλλων συγγενών πρώτου βαθμού.

Ειδικότερα, εντολή για να δεσμευτούν οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, των γονέων του αλλά και της πρεσβυτέρας σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας έδωσε ο επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Όπως έγινε δεκτό, η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών έγινε προκειμένου να ελεγχθούν διεξοδικά, αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις (εκροές χρημάτων, κ.λπ.). Δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού που έχουν εντοπιστεί, καθώς τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της.

Δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού του Κόσμου που έχουν εντοπιστεί, καθώς τυχόν δέσμευσή τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της.

Την ίδια ώρα, εκτιμάται ότι η έρευνα για τα οικονομικά της δομής που κινείται σε κάθε κατεύθυνση θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.




Πηγή: naftemporiki.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια