Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στην ΕΥΠ και ο δεύτερος “καρατομημένος” αξιωματικός του Ανθρωποκτονιών


Στην Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΥΠ …επανενώθηκε το δίδυμο των επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που είχαν εκδιωχθεί άρον άρον, μετά την δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα.


Η πρώτη βόμβα έσκασε με την τοποθέτηση του πρώην προϊστάμενου, Αστυνομικού Υποδιευθυντή Κώστα Χασιώτη, ως τμηματάρχη της ιδιαίτερά ευαίσθητης αυτής υπηρεσίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, μετακίνηση που χρειάζεται την έγκριση του Μαξίμου και ερμηνεύτηκε ως πλήρης ανατροπή των δυνάμεων εντός της Κατεχάκη.

Τώρα, απ’ ότι πληροφορηθήκαμε, τοποθετείται στην ίδια υπηρεσία της ΕΥΠ και ο δεύτερος αξιωματικός του Ανθρωποκτονιών που καρατομήθηκε, ο Αστυνόμος Α’ Θεόδωρος Θεοδώρου. Και αυτός όπως και ο προϊστάμενός του, είχε μετατεθεί σε υπηρεσία γραφείου στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με «διαρροές» να τους ακολουθούν και να αναφέρουν πως απομακρύνθηκαν λόγω ανικανότητας να εξιχνιάσουν τον κύκλο δολοφονιών της ελληνικής μαφία, και γιατί «έδιναν πληροφορίες από υποθέσεις στον Τύπο». Και τώρα και οι δύο βρίσκονται επικεφαλής σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη υπηρεσία εθνικής ασφάλειας.

Του Θάνου Σωτήρη

Πηγή: astinomiko.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια