Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Τελικά την Άμεση Δράση την έχουμε ανάγκη''


Η Ελληνική Αστυνομία ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστήριο μήνυμα από κάτοικο του Χαλανδρίου για τη σύλληψη δύο ατόμων που επιχείρησαν να κάνουν διάρρηξη:











Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Άμεση Δράση είναι από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες, όταν λειτουργεί για το σκοπό που δημιουργήθηκε. Όταν λειτουργεί σαν καταφύγιο βαθμοφόρων (κατά 80% του προσωπικού!!!) για αποφυγή ανακριτικων καθηκόντων, όπως συμβαίνει δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις τότε τα αρνητικά αποτελέσματα είναι ορατά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Άμεση Δράση, είναι υπηρεσία πρώτης γραμμής. Ας δούμε όμως τι γίνεται και πίσω, από αυτούς που δίνουν καθημερινά την μάχη και πολλές φορές και το αίμα τους, ή την ζωή τους, για την ασφάλεια των πολιτών. Υπάρχουν κάποιοι βαθμοφόροι, που κρύβονται εκεί για να αποφύγουν τα ανακριτικά καθήκοντα τους. Επίσης κάποιοι άλλοι, που συρρέουν εκεί για να στελεχώσουν τα διάφορα γραφεία, αντιγράφων, γραμματείες, οχημάτων, ΤΕΛ κλπ, κλπ. Είμαι παθών και περιμένω από τις 15/9/22 , να λάβω αντίγραφο δελτίου οχήματος, για κάποιοι συμβάν. Επίσης έχω υπηρετήσει στην Άμεση Δράση και μου έχει απονεμηθεί βαθμός επ' ανδραγαθία καθ' ς και το μετάλλιο αστυνομικο αριστείο ανδραγαθίας. Δεν έβαλα γνωριμίες ή μέσον για το αντίγραφο . Όπως όλοι οι κοινοί θνητοί ζήτησα αντίγραφο με αίτηση στο όνομα του αδελφού μου. Ακόμα και σήμερα, δεν μου έχει χορηγηθεί και ας έχουν περάσει ήδη δύο μήνες. Ντροπή σας κύριοι. Όση δουλειά και φόρτο εργασίας και να είχατε, είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα, για την μη χορήγηση αντιγράφου. Αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην εργασία σας, βγείτε να δουλέψετε έξω, στο πεζοδρόμιο. Είτε στην Άμεση Δράση, είτε στα Α.Τ. , Τ.Α. Τ.Τ. κλπ. Ντροπή σας. Αλήθεια υπάρχει πειθαρχικός έλεγχος των εκεί υπαλλήλων από τους ιεραρχικά προϊσταμένους τους ??? Ή όλη μετά εσπρέσσο και κουβεντουλα ???