Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νύχτα τρόμου στη Γλυφάδα: Τους άρπαξαν τα πανάκριβα ρολόγια και έγιναν καπνός


Συμμορία «ξάφρισε» Ισλανδούς τουρίστες μόλις κατέβηκαν από ταξί




Δύο πανάκριβα ρολόγια Audemars Piguet, αξίας 350.000 ευρώ άρπαξαν την περασμένη εβδομάδα, από δύο Ισλανδούς τουρίστες, μέλη συμμορίας στη Γλυφάδα.

Τα θύματα σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, είχαν βρει για διασκέδαση σε κλαμπ της περιοχής, και στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, επιβιβάστηκαν σε ταξί για να επιστρέψουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Γλυφάδας, όπου διέμεναν.


Το ταξί, σύμφωνα με την κατάθεση των θυμάτων, σταμάτησε μετά από πέντε λεπτά και οι τουρίστες κατέβηκαν πιστεύοντας πως έχουν φτάσει στο προορισμό τους. Πλήρωσαν την κούρσα και ο ταξιτζής έφυγε με κατεύθυνση την Βούλα.


Και ενώ, οι δύο τουρίστες 28 και 29 ετών βάδιζαν στο πεζοδρόμιο, δέχτηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα. Άρχισαν να τους χτυπάνε με γροθιές και κλωτσιές και τους έριξαν στο έδαφος. Οι ληστές τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν πρώτα το ρολόι αξίας 300.000 ευρώ από τον 28χρονο και στη συνέχεια αφαίρεσαν και το ρολόι του φίλου του αξίας 50.000 ευρώ! Οι δράστες έφυγαν τρέχοντας, και τα θύματα έφτασαν στο ξενοδοχείο τους και ενημέρωσαν για την ληστεία.

Αμέσως ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Πλήρωμα περιπολικού έφτασε στο ξενοδοχείο, συνομίλησε με τους Ισλανδούς τουρίστες, που δεν μπόρεσαν να δώσουν πληροφορίες, καθώς δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά των δραστών. Το πρωί του Σαββάτου τα θύματα επισκέφθηκαν το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας, όπου κατήγγειλαν την κλοπή και υπέβαλαν μήνυση κατά αγνώστων.


Πηγή: www.vradini.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια