Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Αξιωματικών Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τον Αστυνόμο Β' Γεώργιο Μάρκου


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Ένωση Αξιωματικών Βορείου Αιγαίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο μέλος της Αστυνόμο Β΄ Μάρκου Γεώργιο, Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, για την επιτυχή ολοκλήρωση του Κύκλου Εκπαίδευσης Στελεχών Αστυνομικών Αρχών Εξωτερικού της Ανωτάτης Εθνικής Σχολής της Γαλλικής Αστυνομίας.

Επιλέχθηκε κατόπιν διαγωνισμού να εκπροσωπήσει τη χώρα μας ως εκπαιδευόμενος στην αντίστοιχη Σχολή Αξιωματικών, όπου φοίτησε κατά το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022, σε σπουδές διάρκειας 10 μηνών στη Γαλλική γλώσσα. Μάλιστα, αποφοίτησε ως Υπαρχηγός της εκπαιδευτικής του σειράς, διακρινόμενος για το ήθος του και την υποδειγματική συμπεριφορά του, τιμώντας με την παρουσία του τη Χώρα μας και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θεωρούμε τιμή μας να υπηρετούν στο βόρειο Αιγαίο στελέχη με τα προσόντα και τις ικανότητες του Αστυνόμου Β΄ Μάρκου Γεώργιου και του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, ώστε να συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ασφάλεια του πολίτη, αλλά και να τύχει της αναγνώρισης
και της επιβράβευσης που αξίζει από την Υπηρεσία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ                      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΟΥΤΖΙΑΣ








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια