Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανήλικος παρίστανε τον πελάτη και «ξάφριζε» υπαλλήλους επιχειρήσεων στην Κηφισιά








Ο ανήλικος κατάφερε να μπει στο δωμάτιο του προσωπικού και εν συνεχεία να παραβιάσει την πόρτα του γραφείου.

Έμπαινε στα καταστήματα στην περιοχή της Κηφισιάς σαν πελάτης, πήγαινε δήθεν προς τις τουαλέτες, αλλά στην πορεία «χωνόταν» στα γραφεία των εργαζομένων και τους «ξάφριζε».

Ο λόγος για τον ηλικίας 16 ετών Σ.Τ που συνελήφθη στην Κηφισιά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο ανήλικος στις 15 Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη, μπήκε σαν πελάτης σε ταχυφαγείο που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας.
Πώς δρούσε ο ανήλικος
Κατάφερε να μπει στο δωμάτιο του προσωπικού που βρίσκεται στον υπόγειο χώρο και εν συνεχεία να παραβιάσει την πόρτα του γραφείου υπευθύνων της επιχείρησης και να κλέψει από το πορτοφόλι μιας υπαλλήλου 100 ευρώ. Τρεις ημέρες νωρίτερα γύρω στις 10:45 το πρωί επισκέφθηκε καφέ στην συμβολή των οδών Λεβιδίου και Κασαβέτη.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, ανέβηκε στο πρώτο όροφο που βρίσκονται οι τουαλέτες, αλλά κατάφερε να «τρυπώσει» σε ένα γραφείο που οι υπάλληλοι αφήνουν τις εισπράξεις και τα φιλοδωρήματα, αρπάζοντας το ποσό των 2.000 ευρώ.

Όλες του οι κινήσεις κατεγράφησαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης με τους υπεύθυνους των καταστημάτων να ενημερώνουν την αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που είχαν ενημερωθεί για την δράση του ανήλικου, τον εντόπισαν την περασμένη Τετάρτη (16/11) στην οδό Κασαβέτη όπου τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του ανήλικου που ομολόγησε τις κλοπές, εντοπίστηκαν 100 ευρώ.


Πηγή: newpost.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια