Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκδήλωση για τις απάτες διοργάνωσε η ΓΕΠΑΔ Πελοποννήσου


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, διοργάνωσαν χθες (2.11.2022) στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Απάτες σε βάρος των πολιτών - Τεχνάσματα - Πρόληψη & Προστασία».

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και επεσήμανε ότι το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας στοχεύει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες μπορούν να πέσουν θύματα απάτης και να χάσουν μέσα σε λίγα λεπτά τους κόπους μιας ζωής.


Επίσης, χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Τρίπολης ο κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης.

Ακολούθησαν εισηγήσεις από τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, Αστυνόμο Α’ Ανδρικόπουλο Βασίλειο, τον Αστυνομο Β’ Μπάλο Χρήστο-Παναγιώτη του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης και τον κ. Πολύβιο Αγγελόπουλο, Δικηγόρο και εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης.

Στόχος της εκδήλωσης, ήταν η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα προσχήματα και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι προκειμένου να τους εξαπατήσουν, η παράθεση χρήσιμων συμβουλών για την αποφυγή εξαπάτησης τους, ενώ δόθηκαν και νομικές οδηγίες σε περίπτωση απάτης από τον εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, θα συνεχίσει και στο μέλλον να αναλαμβάνει παρόμοιες δράσεις που αναδεικνύουν τον ουσιαστικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο την ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας με τους πολίτες.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια