Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και λίγα χιόνια







Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και θερμοκρασία σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.


Ο καιρός με μια ματιά Συννεφιά με τοπικές βροχές . Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά
Η θερμοκρασία κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά.
Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ.
Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών


Σήμερα Τρίτη στα ανατολικά ηπειρωτικά, το Αιγαίο και από τις απογευματινές ώρες στα νοτιοδυτικά προβλέπονται τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα και από το βράδυ στα νοτιοδυτικά θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα Δωδεκάνησα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα δυτικά και στα νησιά του Αιγαίου τους 16 με 18 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 12 με 15 βαθμούς Κελσίου.
ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.







ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.







Πηγή: www.news247.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια