Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Μιχάλη Καραμαλάκη συναντήθηκε η Ένωση Ροδόπης


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2022 στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσής μας, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, προβήκαμε σε αναλυτική ενημέρωσή του σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας..

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της Δ.Α. Ροδόπης με ικανό αριθμό αστυνομικών για την κάλυψη των 95 κενών οργανικών μας θέσεων κατά τις τακτικές μεταθέσεις του Ιανουαρίου 2023, στην εξέλιξη των διαδικασιών για τη στέγαση του Τμήματος Μεταγωγών Κομοτηνής και κάλυψης των οργανικών θέσεών του με αστυνομικό προσωπικό που θα προέρχεται από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για την στελέχωση των Νεοϊδρυθεισών Υπηρεσιών, καθώς επίσης στην άμεση επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων του Α.Τ.Σαπών ή εναλλακτικά τη μεταστέγαση της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, στην ανάγκη ανανέωσης του πεπαλαιωμένου στόλου υπηρεσιακών οχημάτων και στην παροχή σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Τη συζήτηση απασχόλησε πολύ σοβαρά το πρόβλημα της μακροχρόνιας και παράτυπης κράτησης ποινικών κρατουμένων στα αστυνομικά κρατητήρια, όπως αυτό αναδείχθηκε και καταγγέλθηκε με το υπ αριθ.186/2022 από 17/11/22 κοινό έγγραφο της Ένωσής μας με τη Σ.Κ.Α. Ν. Ξάνθης και την Ε.Α.Υ.Ν. Καβάλας. Από πλευράς μας υποβλήθηκαν προτάσεις που η υιοθέτησή τους θα είχε ως αποτέλεσμα την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας αφού αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας, δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τις προτάσεις μας και από μέρους του θα εκδηλώσει όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις, επιβλέποντας προσωπικά την εξέλιξη των διαδικασιών για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγωγικής μας συζήτησης, η Ένωσή μας βράβευσε τον κ. Γενικό Γραμματέα για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, στους Έλληνες Αστυνομικούς και στην κοινωνία, καθώς επίσης για τη διαχρονική στήριξή του και τις παρεμβάσεις που ο ίδιος εκδήλωσε και επέφεραν την επίλυση πολλών προβλημάτων που κατά καιρούς απασχόλησαν τα μέλη της Ένωσής μας, προσφέροντάς του ένα γλυπτό που απεικονίζει το Ηρώο της πόλης μας με συνοδευτική τιμητική πλακέτα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύει και τις θετικές παρεμβάσεις που εκδηλώνει προκειμένου για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ                       ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια