Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Βουλευτή Ιωάννη Μπουρνού συναντήθηκε η Ενωση Λέσβου


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 03 Νοεμβρίου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ροδόπουλο Βασίλειο και τον Γενικό Γραμματέα Φτεργιώτη Αθανάσιο, συναντήθηκε με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, κο Μπουρνού Ιωάννη.

Θέμα της συνάντησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό σε τοπικό επίπεδο, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα του κλάδου μας. Ειδικότερα η Ένωση μας ενημέρωσε τον κο. Μπουρνού για την υποστελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου και έγινε ειδική αναφορά σε συγκεκριμένες Υπηρεσίες που ουσιαστικά υπολειτουργούν. Έγινε ειδική μνεία για τη μηδαμινή ενίσχυση της Δ.Α. Λέσβου μέσω των μεταθέσεων, ενώ επισημάνθηκαν τα προβλήματα που ανακύπτουν διαρκώς και αφορούν κυρίως στην εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Λέσβου και κατ’ επέκταση στην τοπική κοινωνία ιδίως από την συνταξιοδότηση πολλών συναδέλφων μας από την 01/01/2023.

Η Ένωσή μας εξέφρασε την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό της σε ότι αφορά τη προσεχή λειτουργία της νέας υπερδομής μεταναστών στην γεωγραφική περιοχή της Βάστριας, η οποία αναμένεται τους επόμενους μήνες, καθώς οποιαδήποτε απόπειρα στελέχωσής της με το υπάρχον αστυνομικό προσωπικό θα επιφέρει «κατάρρευση» όλων των αστυνομικών Υπηρεσιών του νησιού.

Επίσης υπήρξε ενημέρωση για την ακαταλληλότητα του κτιρίου που στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου και ότι παρά τις ενέργειες της Ένωσής μας κατά το παρελθόν δεν έχει δοθεί ακόμα λύση μετεγκατάστασης σε άλλο κτίριο, γεγονός το οποίο αποτελεί ντροπή για την εικόνα της Αστυνομίας τόσο σε τοπικό επίπεδο αλλά και παγκοσμίως λόγω του τουριστικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει ο παραδοσιακός οικισμός της Αγιάσου. Τέλος η Ένωσή μας, συμπορευόμενη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, μετέφερε στον κο Βουλευτή την απαίτηση χιλιάδων συναδέλφων μας σε όλη τη χώρα για την άμεση αναγνώριση επιτέλους της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ του επαγγέλματος του αστυνομικού.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ               ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια