Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κυνηγητο και συλλήψεις στο κέντρο του Ασπροπύργου - Τί έσωσε αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ από σοβαρό τραυματισμό


Δεκάδες αλλοδαποί χθες το βράδυ με αρκετούς να βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισαν να προκαλούν επεισόδια στο κέντρο του Ασπροπύργου. Κλήθηκε το 100 και έφτασαν αρχικά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Κάποιοι από τους νεαρούς οι οποίοι κατάγονται από το Πακιστάν επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Ένας εξ αυτών μάλιστα τραυμάτισε αστυνομικό στον μηρό με ένα κουζινομάχαιρο. Εκεί έφτασαν ενισχύσεις από πάρα πολλές υπηρεσίες και προσήχθησαν στο τμήμα περίπου 30 άτομα.

Είχε προηγηθεί επεισόδιο έξω από το γήπεδο του Ασπροπύργου ανάμεσα σε Ινδούς και Πακιστανούς και εκτιμάται πως ό,τι ακολούθησε στο κέντρο της πόλης ήταν η συνέχεια από το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Ο τραυματισμός για τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ δεν είναι σοβαρός καθώς φορούσε εκτός από την υπηρεσιακή στολή, ισοθερμικό και το μαχαίρι έπεσε επίσης και πάνω στο ιμάντα τη θήκης του όπλου που είχε στο πόδι δεν προκάλεσε σοβαρό τραύμα.

Οι περισσότεροι από τους προσαχθέντες ανάμεσά τους και ο άνδρας που επιτέθηκε στον αστυνομικό συνελήφθησαν καθώς είχαν πάνω τους μαχαίρια, καδρόνια, σπασμένα μπουκάλια και δεν διέθεταν έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που καταστήματα ήταν ανοιχτά με θαμώνες, υπαλλήλους και κατοίκους να κρύβονται ώστε να μην τραυματιστούς από όσα συνέβαιναν.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε τηλεφώνημα στο 100 για εισβολη ληστών σε σπίτι σε κοντινή απόσταση από τον τόπο των επεισοδίων. Και εκεί προσέτρεξαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο Προϊστάμενος της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής με την ομάδα 513 εντόπισαν τρία άτομα τα οποία έκαναν διάρρηξη, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς που κανεις δε τραυματίστηκε σοβαρά.εκεινος ο καψερος ο αξ.υπηρεσιας ηθελα να ηξερα εστειλε ο προϊστάμενος η ο υπουργός που παντου βγαινει, εναν αξιωματικο με κανα δυο ακομα να γραψει ενα απο τα δυο περιστατικά...εικοσι ατομα προσαγωγη πες πεντε συνεληφθησαν ,τρεις τέσσερις καταθέσεις αστυνομικων ,χωρια σηματα χαρτια ,απελασεις ,αλλο αυτοφωρο η κλοπη θα τον πεθαναν τον άνθρωπο... πραγματικά ενα συμβαν εχει πολλες και δυσκολες προεκτάσεις.