Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου συναντήθηκε η Πρόεδρος της Ένωσης Ροδόπης


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου της Ένωσής μας κ. Σταυρούλα ΤΖΑΤΖΑΝΑ, με τον Προϊστάμενο Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Α.Ε.Α. ,Υποστράτηγο κ. Δημήτριο ΠΑΝΤΕΛΗ.

Τα κυρίαρχα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση, ήταν σχετικά με την εξέλιξη των διαδικασιών που αφορούν:

α)τη στέγαση του Τμήματος Μεταγωγών Κομοτηνής,

β)την επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων του Α.Τ. Σαπών ή εναλλακτικά τη μεταστέγαση της συγκεκριμένης Υπηρεσίας,

γ)την ένταξη του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «ΗΛΕΚΤΡΑ»,

δ)τη στέγαση και λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. σε χώρο του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής

ε)τον εφοδιασμό της Δ.Α. Ροδόπης με τέσσερις (04) καινούριες μηχανές Δίκυκλης Αστυνόμευσης που προορίζονται για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η προμήθειά τους θα γίνει εντός μερικών μηνών, μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, γεγονός απότοκο της συνεργασίας μας με το Αρχηγείο μας και με τον κ. Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. ΜΕΤΙΟ Χρήστο.

Τα θέματα αυτά αποτελούν χρόνια αιτήματά μας και η επίλυσή τους δρομολογείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την καλή συνεργασία της Ένωσής μας με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία μας, με τον Υποστράτηγο κ. Δημήτριο ΠΑΝΤΕΛΗ, με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Αρχηγείου μας, τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Α.Μ.Θ. και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α Ροδόπης, έχοντας ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα και ευελπιστούμε ότι σε σύντομο χρόνο θα υπάρξει ολοκληρωτική ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Στο τέλος της συνάντησης, από την Πρόεδρό μας τέθηκε το ζήτημα του μη εφοδιασμού του προσωπικού της Δ.Α. Ροδόπης με τα προβλεπόμενα είδη ιματισμού κ.λ.π. που η Υπηρεσία υποχρεούται να παρέχει στους αστυνομικούς. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην αναγκαιότητα να χορηγηθούν άμεσα στο αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α.Ροδόπης, τουλάχιστον στολές υπ΄αριθ. 8δ.

Από πλευράς του κ. Προϊσταμένου του Κλάδου, έγινε ενημέρωση ότι ήδη ζητήθηκε από τις Δ.Α Χώρας να αναφέρουν τις υπάρχουσες ανάγκες σε υλικά που προβλέπεται υποχρέωση χορήγησης από την Υπηρεσία στο αστυνομικό προσωπικό.

Όσον αφορά το αίτημά μας για άμεση χορήγηση στολών υπ.αριθ.8δ, συμφώνησε με την αναγκαιότητα και για την επίλυσή του πρότεινε να ενημερώσουμε τη Διαχείριση της Δ.Α Ροδόπης να έρθει σε επικοινωνία με τον Κλάδο ώστε στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η ενίσχυση των κονδυλίων που αφορούν στον συγκεκριμένο κωδικό και να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη προμήθεια.

Από πλευράς μας, ευχαριστούμε θερμά τον Υποστράτηγο κ. ΠΑΝΤΕΛΗ Δημήτριο για τη διαχρονική καλή συνεργασία μας και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας.

               Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ        ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια