Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι «Ηπειρώτες Αστυνομικοί» στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Βουλευτή Ιωαννίνων Γιώργο Αμυρά


Επίσκεψη στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας - Βουλευτή Ιωαννίνων κ. Γιώργο Αμυρά, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών με επικεφαλής -λόγω κωλύματος και ανωτέρας βίας του Προέδρου Γιώργου Λάκκα- τον Α΄Αντιπρόεδρο Χύτα Κωνσταντίνο, τον Β΄Αντιπρόεδρο Μαλανδράκη Σπυρίδων, τον Γεν.Γραμματέα Αλέξανδρο Γκούμα, τον Ταμία Δημοσθένη Πάκο & έφορο Δημ. Σχέσεων Τσιρώνη Κωνσταντίνο, όπου με ιδιαίτερη θέρμη γίνανε δεκτοί από τον Υφυπουργό.

Ο Αντιπρόεδρος κος Χύτας, παρουσίασε στον κ. Υπουργό τις Δράσεις του Συλλόγου μας, τους Στόχους που έχουμε θέσει και τις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν κατά το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο κ. Υπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημα συνάντησης και από πλευράς του ενθουσιάστηκε με την ύπαρξη και την Φύση του Συλλόγου. Ενημερώθηκε για το έργο του, καθώς και για τις εκδηλώσεις πού θα λάβουν χώρα. Δήλωσε πως θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια πού θα αναδεικνύει τον Σύλλογο και τους καταστατικούς σκοπούς του. Επίσης, μας παρουσίασε με λεπτομέρεια το πρόγραμμα και τις δράσεις πού έχει το χαρτοφυλάκιο της αρμοδιότητας του στο Υπουργείο και δήλωσε την πρόθεση του να εντάξει τον Σύλλογο μας στις δράσεις αυτές, όπως ενημερωτικές ημερίδες, αναδασώσεις κ.α..


 

            Ο Πρόεδρος                                                       Ο  Γεν. Γραμματέας

 

                  Λάκκας Γεώργιος                                                  Γκούμας Αλέξανδρος

 








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια στην κρατική ασφαλεια που με την αναβαθμιση της εφαρμογης καταχωρησης κυνηγετικων οπλων, καταφερε δουλεια πεντε λεπτων να χρειάζεται πλεον εικοσι λεπτά .μεγαλο κατόρθωμα