Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ν/Α: Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για τη συλλογή τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 23/10/2022 και ώρα 10:00΄, φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής, Πειραιά & Νήσων και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης «Γεώργιος Κοσικίδης».

Ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία των δύο Ενώσεων, προκειμένου να συλλεχθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, για να δοθούν στην ταβέρνα «Ο Κρητικός» στο Κερατσίνι.

Η εν λόγω επιχείρηση ιδιοκτησίας του κ. Δημήτρη ΚΑΡΚΑΝΟΡΑΧΑΚΗ, επιτελεί θεάρεστο έργο καθώς καθημερινά διανέμει δωρεάν, πάνω από τριακόσιες (300) μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

Τη Δευτέρα 31/10/2022 αντιπροσωπεία των δύο Ενώσεων αποτελούμενη από τους: Α΄ Αντιπρόεδρο Ηλία ΒΡΕΝΤΑ, Γενικό Γραμματέα Νίκο ΚΟΡΟΜΗΛΑ και Αντιπρόσωπο στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ιωάννη ΤΕΡΖΑΚΗ εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γενικό Γραμματέα Στέφανο ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ και Αρχηγό της Ομάδας των Επίλεκτων Λιμενικών Ελευθέριο ΒΑΜΒΟΥΚΑ εκ μέρους της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής, Πειραιά & Νήσων, παρέδωσε τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο φιλανθρωπικό αγώνα και στα γραφεία των δύο Ενώσεων.

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν το εγχείρημά μας.

Οι Ενώσεις μας, θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες και όποιον έχει πραγματική ανάγκη.

Ραντεβού στην επόμενη δράση μας!

 























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια