Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90


Εξωθούσαν ανήλικα αγόρια στην πορνεία – Τιμώρησαν τον Πιλίδη για να μην μιλήσει"Άνθρωπος της διοίκησης του επιτρεπόταν να αθλεί παιδιά με αποτέλεσμα να βιάσει 12χρονη"


Ο Γιώργος Πιλίδης δέχθηκε τιμωρία δύο χρόνων από την ομοσπονδία πάλης με κατηγορίες για υποκίνηση επεισοδίων κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος τον περασμένο Μάιο στο Κιλκίς.Ωστόσο ο ίδιος καταγγέλλει τρομακτικές κατηγορίες την ομοσπονδία κάνοντας λόγο για “εκδικητική και τρομοκρατική τιμωρία”, ώστε να μην μιλήσει για το σκάνδαλο “σεξουαλικών αδικημάτων” που πλανάται πάνω από την ομοσπονδία.

Μιλώντας στο DEBATER, η δικηγόρος του Ειρήνη Μαρουπα, υπάρχει προπονητής της πάλης που παρότι δεν είχε άδεια προπονητή, επειδή ήταν άνθρωπος της διοίκησης του επιτρεπόταν να αθλεί παιδιά με αποτέλεσμα να βιάσει 12χρονη και να καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη πρωτόδικα“.
 


Ακόμα η κυρία Μαρούπα δήλωσε πως “έχει καταγγελθεί από αθλητή ο πραγματικός διοικητής της ομοσπονδίας που δεν είναι κανένας από αυτούς που φαίνεται στο διοικητικό συμβούλιο, προωθούσε ανήλικα αγόρια στην πορνεία“.


“Είναι μια εκδικητική και τρομοκρατική τιμωρία προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι ούτε αυτός, ούτε κανένας άλλος από τους αθλητές και τους παράγοντες της ομοσπονδίας της πάλης δεν θα μιλάνε για τις παρανομίες που συμβαίνουν και κυρίως για τη συγκάλυψη και διάπραξη σεξουαλικών αδικημάτων στο χώρο της πάλης“, είπε αρχικά η δικηγόρος του Γιώργου Πιλίδη.

Η κυρία Μαρούπα εξήγησε πως σεξουαλική παρενόχληση δεν έχει υποστεί ο Γιώργος Πιλίδης και γι’ αυτό ο ίδιος καταγγείλει μόνο τις παρανομίες της ομοσπονδίας.

“Υπάρχει προπονητής της πάλης που παρότι δεν είχε άδεια προπονητή, παρότι δεν ήταν νόμιμο το σωματείο του. Επειδή ήταν άνθρωπος της διοίκησης του επιτρεπόταν να αθλεί παιδιά με αποτέλεσμα να βιάσει 12χρονη και να καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη πρωτόδικα. Τώρα είναι το εφετείο στις 28 Νοεμβρίου… Γεγονός που γνώριζε η διοίκηση και συγκάλυπτε“, αναφέρει αρχικά.


“Επίσης έχει καταγγελθεί από αθλητή ο πραγματικός διοικητής της ομοσπονδίας που δεν είναι κανένας από αυτούς που φαίνεται στο διοικητικό συμβούλιο, προωθούσε ανήλικα αγόρια στην πορνεία, αθλητές της πάλης. Υπό των τύπων των χορηγών, διερευνάται και ποινικά η καταγγελία αυτή και στην Ολυμπιακή Επιτροπή όπου όλως τυχαίως εξαφανίστηκε μετά. Ενώ ξεκίνησε μια διερεύνηση αυτεπάγγελτη και τώρα δεν μου απαντούν καν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η δικογραφία μετά από 1,5 χρόνο διερεύνησης. Τα θέματα των σεξουαλικών αδικημάτων τα έχει καταγγείλει ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας σε τρεις συνεντεύξεις του“, συμπλήρωσε.Για το βίντεο που φαίνεται να υβρίζει συναθλητές του

Για το βίντεο που τον δείχνει να βρίζει συναθλητές του και ήταν ο λόγος που τον έκαναν να κληθεί σε απολογία, η κυρία Μαρούπα ανέφερε όλο το παρασκήνιο πίσω από το συμβάν και μάλιστα αποκάλυψε πως από την ομοσπονδία “προσπάθησαν να «σπάσουν» το ηθικό του Πιλίδη” και μάλιστα σύζυγος μέλους του διοικητικού συμβουλίου τον χαστούκισε.

“Ο ίδιος είχε ζητήσει να μεταγραφεί σε άλλο σωματείο. Να πάει στο σύλλογο που ήταν ο προπονητής του για την ολυμπιακή του προετοιμασία. Η μεταγραφή του δεν έγινε ποτέ και έγινε μια πλαστή δήλωση του παππού του για να σκεπαστεί η παρανομία που του είχαν αρπάξει τα βιβλία του. Πήγαν στο Κιλκίς διαμαρτυρόμενοι όλοι οι αθλητές, 370 περίπου για το γεγονός ότι διοικεί παράνομα την ομοσπονδία ένας ο οποίος δεν φαίνεται και τη διοικεί με τρόπο αδιανόητο. Δεν πληρώνονταν καν τα εισιτήρια των παιδιών που συμμετέχουν στις διεθνής οργανώσεις. Επειδή θορυβήθηκαν αυτοί που φαίνονταν ότι διοικούν την ομοσπονδία, προσπάθησαν να «σπάσουν» το ηθικό του Πιλίδη. Μέλος του διοικητικού συμβουλίου τον έβριζε από το πρωί. Του έλεγε: «Θα σε διώξω, θα φύγεις από την πάλη. Θα σε διαγράψουμε…». Το έλεγε αλήτη και κ@@παιδο και η γυναίκα του συγκεκριμένου τον χαστούκισε”, είπα χαρακτηριστικά η δικηγόρος.

“Αυτοί ήταν οι λόγοι που φαίνεται φορτισμένος συναισθηματικά στο βίντεο. Όμως οι συνομιλίες που φαίνεται να έχει με συναθλητές του που είναι στο βίντεο, ήταν μια ιδιωτική συνομιλία και παραμένουν φίλοι“, συμπλήρωσε και αποκάλυψε πως “ο ένας επικοινώνησε μάλιστα μαζί μου και μου είπε: “τι πράγματα είναι αυτά; Γιατί με εκθέτουν. Εγώ είμαι φίλος με τον Πιλίδη και δεν θέλω να σταθώ «εμπόδιο» στον δρόμο του. Δεν υπάρχει καμία κακία από καμία πλευρά“.

Τέλος η κυρία Μαρούπα κατέληξε πως ο Γιώργος Πιλίδης, κλήθηκε σε απολογία χωρίς στοιχεία και με ένα βίντεο που καταγράφηκε και δημοσιοποιήθηκε παράνομα και το οποίο δεν του έδειξαν καν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

“Η ιδιωτική συνομιλία καταγράφηκε παράνομα και δημοσιοποιήθηκε παράνομα και ακούστε το εκπληκτικό. Όταν ο Γιώργος Πιλίδης κλήθηκε σε απολογία δεν υπήρχε κανένας αποδεικτικό στοιχείο. Ούτε αυτό το βίντεο μας δόθηκε για να απολογηθούμε. Μια εντελώς άκυρη διαδικασία. Μας είπαν έλα να μας απολογηθείς επειδή βρίζεις, ότι υποκίνησες βία, επειδή έκανες «δικαστήριο» κατά του σωματείου για να συμμετάσχεις στους Μεσογειακούς αγώνες. Αυτή ήταν η κατηγορία του χωρίς άρθρα, χωρίς πραγματικά γεγονότα, χωρίς τίποτα…“.
Πηγή: debater.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια