Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια από τον Μιχάλη Καραμανλάκη στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Υ/Α Γιάννη Καργιωτάκη


Με αφορμή την τελευταία μεγάλη επιτυχία που έφερε ο υπαστυνόμος Α Γιάννης Καργιωτάκης,2ος στο Παγκόσμιο Πρωταθλημα Πάλης Υποταγής,ο Γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κύριος Καραμανλάκης Μιχάλης συνεχάρη στο προσωπικό του γραφείο ,τόσο αυτόν όσο και τον διοικητή της υπηρεσίας φυσικής αγωγής και αθλητισμού αστυνόμο Ά ολυμπιονίκη κ Χρήστο Κωνσταντινίδη.


Ο Υπαστυνόμος Α Γιάννης Καργιωτάκης δήλωσε :"Κύριε Γενικέ ,
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να με καλέσετε και να με συγχαρείτε προσωπικά ,για την τελευταία μου αθλητική διάκριση.
Παντα ήσασταν δίπλα στους αθλητές και το αποδεικνύεται αυτό εμπράκτως ανά πάσα στιγμή !
Σας ευχαριστώ!


Ενώ ο διοικητής της ΥΦΑΑ Ολυμπιονίκης κος Χρήστος Κωνσταντινίδης δήλωσε τα εξής:


"Να ευχαριστήσουμε τον κ. Καραμανλάκη για την θερμή υποδοχή του. Συνεχάρη τον Υ/Α Καργιωτάκη Ιωάννη της υφαα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλείου στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης υποταγής.Ακουσε προσεκτικά για τον ρόλο που επιτελεί η υφαα με τις διακρίσεις των αθλητών της σε επίπεδο υψηλού πρωταθλητισμού αλλά και στην τεράστια συνδρομή που προσφέρει στην αστυνομική ακαδημία με τις γνώσεις του προσωπικού της σε θέματα εκπαίδευσης των δοκιμών υπαστυνόμων και γενικότερα σε θέματα διοικητικής υποστήριξης αυτής. Επίσης ότι στελεχώνει με πτυχιούχους γυμναστές της αθλητικές επιτροπές κατάταξης υποψηφίων αστυνομικών και ειδικών φρουρών αλλά και επανδρώνει με κατάλληλους προπονητές τα γυμναστήρια υπηρεσιών του σώματος. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη."


Τέλος ,Ο κύριος γενικός δήλωσε ευχαριστημένος με τις επιτυχίες των αθλητών της υπηρεσίας φυσικής αγωγής και αθλητισμού και μας έδειξε την συμπαράσταση του .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια