Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γλυφάδα: Χαμός με πολιτικό υπάλληλο της ΕΛ.ΑΣ. σε γνωστό εστιατόριο -Έβριζε και απειλούσε τους πάντες







Στα κρατητήρια πέρασε το βράδυ του, πολιτικός υπάλληλος της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από επεισόδιο κατά το οποίο πρωταγωνίστησε, σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή της Γλυφάδας, το βράδυ του Σαββάτου (19/11).

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, το εν λόγω άτομο άρχισε να προκαλεί τους υπαλλήλους του καταστήματος και να τους βρίζει με αποτέλεσμα να καλέσουν την άμεση δράση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ένας από τους υπαλλήλους μάλιστα υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Στις 23.40 αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, σε βάρος των οποίων κράτησε την ίδια στάση. Μόλις τους είδε φέρεται να τους επιτέθηκε λεκτικά, ξεκίνησε να τους βρίζει και να τους απειλεί, ενώ αρνήθηκε να τους δώσει τα στοιχεία του.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να του περάσουν χειροπέδες όμως αντιστάθηκε, χωρίς τελικά να αποφύγει τη σύλληψη. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για εξύβριση , απειλή , βία κατά υπαλλήλων και απείθεια .

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο iefimerida.gr, ο συλληφθείς είχε μετακινηθεί πριν από 1,5 έτος περίπου από υπηρεσία ασφάλειας της νοτιοανατολικής Αττικής, λόγω πειθαρχικών αδικημάτων που είχε κάνει, ενώ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο υπηρετεί σε άλλη υπηρεσία επίσης των νοτίων προαστίων η οποία καθημερινά δέχεται δεκάδες πολίτες .

Κατά το παρελθόν φέρεται να δημιουργούσε προβλήματα λόγω της συμπεριφοράς του σε συναδέλφισσές του με σεξιστικά σχόλια σε βάρος τους.




















Πηγή: www.iefimerida.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια