Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ικανοποίηση για το γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας


Στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Δήμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας, στο οποίο λειτουργεί γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας.


Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική αστυνομία στην αντιμετώπιση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

«Είναι κρίσιμη η περίοδος. Η γυναίκες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Όλα όσα κάνουμε είναι για να έχουμε την εμπιστοσύνη τους. Εάν έχουμε την εμπιστοσύνη τους έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα» είπε.

Τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν πως στο γραφείο έχουν καταγγελθεί 62 τέτοια περιστατικά, ενώ υπηρετούν σε αυτό 13 άτομα και η στελέχωσή του είναι σε 24ωρη βάση.





Πηγή: newsit.gr






Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας φόρτωσε ότι παρεργο υπάρχει, μας γονάτισε στη φορολογία, μας εταζε 800 ευρώ για την covid,ο σταικουρας μας έλεγε ότι πληρωνόμαστε καλά, εξαφανίστηκε τα 25χρονα στα επίσημα, όλα τα ΑΤ ΤΑ άδεια, μεταθέσεις ΜΗΔΕΝ, στα μέτρα 10ωρα. Ευχαριστούμε πολύ, δε θα σας ξεχάσουμε. Αρκεστείτε στην εικόνα σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολυ καλα τα λεει,ο προλαλησας για τις παροχες του κ.μιξτσοτακη.επισκεψη καθόλου στημενη κλασικα καραγκιοζιλικια και φωτο,δεν φταινε οι αστυνομικοί κοψανε ρεπο και ολα γυαλιζουν..χαχαχα!μολις λακισε παλι στα ιδια δουλεια χωρις ρεπο, γεματα κρατητήρια,περιπολια δεν εχω εχω επεισόδιο,εγκλεισμο ασθενους και ενα κρατούμενο που θελει νοσηλεία,αυτα τα ολιγα!!.αραγε για την βια στην οικογένεια ποια ειναι η βασικη αιτία,ναναι η φτωχοποιηση?και ποιος οδηγει σεαυτη.καμμια βια δεν ειναι ανεκτη .ουτε η οικονομική