Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γερακαράκος στο συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ: Ο αστυνομικός βιώνει διαρκώς την αδικία. Πρέπει όμως όλοι να γνωρίζουν ότι όποιος αδικείται κάποια στιγμή επαναστατεί


Ανάρτηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων:

Χαιρετίζω τις εργασίες του 32ο πανελλαδικού συνεδρίου της ΠΟΑΞΙΑ και αναμένω με ενδιαφέρον τα συμπεράσματα των εργασιών του. Δεν πρέπει να χαθεί άλλη μία δεκαετία για την Ελληνική αστυνομία. Η κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ο Έλληνας αστυνομικός ζει συνεχώς έκτακτες καταστάσεις, μετακινείται ακατάπαυστα, υποφέρει και κάποιοι θέλουν να είναι και ευγνώμων για όλα αυτά που υφίσταται. Ο αστυνομικός βιώνει διαρκώς την αδικία. Πρέπει όμως όλοι να γνωρίζουν ότι όποιος αδικείται κάποια στιγμή επαναστατεί.
Το μεγάλο ζήτημα για το συνδικαλιστικό μας κίνημα είναι η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας για όλους χωρίς διακρίσεις. Το αίτημά μας δεν είναι συντεχνιακό είναι ιερό και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται προσβάλλει τον Έλληνα αστυνομικό, προσβάλλει τους ήρωες αστυνομικούς γιατί το αίτημα είναι βαμμένο με αίμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια