Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πήλιο: Περισσότερα από τρία κιλά κάνναβης βρήκε η αστυνομία σε σακ-βουαγιάζ!


Μυστήριο καλύπτει το πώς και γιατί βρέθηκαν σε αφύλακτο αγροτεμάχιο

Μια περίεργη υπόθεση ερευνά ενδελεχώς από το περασμένο Σάββατο το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου που έχει στο επίκεντρο τον εντοπισμό ενός σακ βουαγιάζ σε αφύλακτο αγροτεμάχιο το οποίο περιείχε τρία κιλά κάνναβης!

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», οι αστυνομικοί της Δίωξης εντόπισαν το σημείο και κατάφεραν να βρουν την ποσότητα κάνναβης, που ήταν επιμελώς και προσεκτικά κρυμμένη μέσα στον ταξιδιωτικό σάκο αξιοποιώντας πληροφορίες και μετά από ενδελεχή και διεξοδική έρευνα. Η κάνναβη που βρέθηκε ήταν τοποθετημένη μέσα σε νάιλον συσκευασίες και το συνολικό της βάρος ήταν 3.152 γραμμάρια.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα και όταν βρήκαν την ποσότητα, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή του Αη Γιάννη, παρέμειναν στο σημείο, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, προκειμένου να εντοπίσουν τους διακινητές ή τους παραλήπτες. Ωστόσο, κανείς δεν πλησίασε στο αγροτεμάχιο.

Στη συνέχεια, ξεκίνησαν να ερευνούν κάθε σπιθαμή του αγροτεμαχίου σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία.

Τα ένα ενδεχόμενο που εξετάζουν σοβαρά οι αστυνομικοί είναι αν το σακ βουαγιάζ τοποθετήθηκε στο σημείο από τον ή τους διακινητές, προκειμένου να τον βρουν άλλα άτομα. Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρα κύκλωμα ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή.

Ένα άλλο ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι αν ο δράστης ή οι δράστες μετέφεραν τον ταξιδιωτικό σάκο με την ποσότητα της κάνναβης και κάποια στιγμή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, αναγκάστηκαν να τον κρύψουν στο σημείο, προκειμένου να αποφύγουν πιθανό έλεγχο από την Αστυνομία ή αν τελικά έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο ή διερχόμενους πολίτες, σε μια προσπάθεια να μην κινήσουν το ενδιαφέρον τους.







Πηγή: www.newsbreak.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια