Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φυλακές Αλικαρνασσού: Κρατούμενος πρώην ένστολος «θυμήθηκε» ξαφνικά ότι έχει πάνω του ηρωίνη


Ο κρατούμενος δεν αποκάλυψε πώς βρέθηκαν στην κατοχή του, αν και θεωρείται βέβαιο ότι τις είχε προμηθευτεί πριν από την αναχώρησή του από τις φυλακές Κορυδαλλού

Την ώρα που οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έκαναν φύλλο και φτερό τις χειραποσκευές που είχε μαζί του, "θυμήθηκε" ξαφνικά ότι είχε μαζί του... ποσότητες ηρωίνης ένας κρατούμενος ο οποίος μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού στο κατάστημα κράτησης της Νέας Αλικαρνασσού!

Ο κρατούμενος, ο οποίος μάλιστα είναι πρώην ένστολος, αντιλήφθηκε το πρωί της Τετάρτης ότι οι σωφρονιστικοί θα έβρισκαν αργά ή γρήγορα τα ναρκωτικά και αποφάσισε να τους πει ότι είχε... ξεχάσει πως τα είχε μαζί του! Στις αποσκευές βρέθηκαν τελικά δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ωστόσο, ο κρατούμενος δεν αποκάλυψε πώς βρέθηκαν στην κατοχή του, αν και θεωρείται βέβαιο ότι τις είχε προμηθευτεί πριν από την αναχώρησή του από τις φυλακές Κορυδαλλού. Σε βάρος του διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα, η οποία αναμένεται να εξετάσει γιατί δεν υποβλήθηκε σε λεπτομερή έλεγχο πριν ξεκινήσει η μεταγωγή του.


Πηγή: www.protothema.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια