Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αδιανόητο: Σεκιούριτι στον αγώνα Ατρόμητος-Άρης πέταξε καρέκλα σε αστυνομικούς!




Δεν έχουν τέλος τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα της χώρας με ένα ακόμη βίντεο, το οποίο παρουσιάζει το L&Ο, να αποτυπώνει τα κακώς κείμενα όσων εξελίσσονται στους αγωνιστικούς και όχι μόνο χώρους, από οπαδούς διαφόρων ομάδων, με τον πιο εύγλωττο τρόπο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατά την διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος- Άρης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (5/11) στο Περιστέρι, άνδρες των ΜΑΤ, είχαν αντιπαράθεση με οπαδούς οι οποίοι τους εκτόξευαν αντικείμενα.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο 20ο δευτερόλεπτο του βίντεο, την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούν να απωθήσουν τα άτομα και κινούνται προς το μέρος τους, ένα άνδρας που φοράει γιλέκο όπως αυτά που φορούν οι σεκιούριτι σε όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου, εκτοξεύει κατά των αστυνομικών μια καρέκλα! Μάλιστα η κίνηση αυτή δεν φαίνεται να προβληματίζει κανέναν στο σημείο που εξελίσσονται τα επεισόδια.

Εντύπωση επίσης, προκαλεί το γεγονός πως κανείς, δεν φέρεται να κίνησε τις διαδικασίες ταυτοποίησης του συγκεκριμένου σεκιούριτι, παρότι υπάρχει η δυνατότητα μέσω των καμερών καθώς φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά και μέσω των παραγόντων της ομάδας που θα μπορούσαν να τον εντοπίσου άμεσα, προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης


Πηγή: lawandorder.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σοβαρά τώρα; Άλλη δουλειά δεν έχετε εκεί στο λοεντορντερ. τζρ;