Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναρριχητές χωρίς εισιτήριο εισβάλουν στο γήπεδο της ΑΕΚ - Οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ (ΒΙΝΤΕΟ)


Με ένα δεύτερο κατά σειρά βίντεο η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει το πρόβλημα που έχει προκύψει με μία μικρή μερίδα οπαδών οι οποίοι εισβάλουν με κάθε τρόπο στο γήπεδο παραβιάζοντας τους κανόνες και θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα και την ασφάλεια των φιλάθλων που έχουν πληρώσει για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα;

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσει την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας για την άψογη συμπεριφορά τους στην OPAP ARENA σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και για την μεγάλη βοήθεια που έδωσαν στην ομάδα μας.
 
Δυστυχώς όμως είμαστε αναγκασμένοι να επισημάνουμε πως παρά τις σαφείς προειδοποιήσεις μας την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε και πάλι μια μικρή μερίδα ατόμων που δεν σεβάστηκαν ούτε το γήπεδο, ούτε την νομιμότητα, ούτε τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Με διάφορους τρόπους επικίνδυνους και για την δική τους σωματική ακεραιότητα σε κάποιες περιπτώσεις, επιδίωξαν να μπουν στο γηπεδο χωρίς εισιτήριο. Και όσοι από αυτούς το κατάφεραν δημιούργησαν ξανά πρόβλημα σε κατόχους εισιτηρίων, διαρκείας και απλών. Είναι απαράδεκτο και μη ανεκτό πλέον, αυτά τα άτομα να διώχνουν από τις θέσεις τους φιλάθλους μας που έχουν πληρώσει 
γι΄αυτές.

Στο βίντεο που παραθέτουμε φαίνεται σε ποιο σημείο έχει φτάσει η ανευθυνότητα τους. Πρέπει όμως να σημειώσουμε πως υπάρχουν τα ευκρινή πλάνα και από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τον νόμο προς χρήση από τις αρμόδιες αρχές. Ως εκ τούτου, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, έχει ήδη στην κατοχή της το σχετικό υλικό.

Η κατάσταση αυτή θα πάρει τέλος με την χρήση όλων των νόμιμων μέσων που υπάρχουν. Πλέον οι αρμόδιες αρχές έχουν τον λόγο για όσους δεν σέβονται την ΑΕΚ και τους οπαδούς μας.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ με όλα τα μέσα που διαθέτει καθώς και οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα προστατεύσουν την περιουσία του λαού της ΑΕΚ.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια