Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ναυτοδιδάσκαλοι τέλος στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Οινουσσών


Περισσότεροι από 100 σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Οινουσσών βλέπουν να έχει μπει ο Νοέμβριος και ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση στο ζήτημα των μαθημάτων που θα έπρεπε να γίνονται από συνταξιούχους Πλοιάρχους ωστόσο η εφαρμογή της περικοπής της σύνταξης κατά 30% και στους συνταξιούχους ναυτικούς που διδάσκουν καθιστά αδύνατη την εκπαίδευση σε συγκεκριμένα μαθήματα.


Όσοι γνωρίζουν την κατάσταση που υπάρχει κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς αν το Υπουργείο Ναυτιλίας δεν δώσει λύση θα έρθει πολύ πίσω ο προγραμματισμός, θα χαθούν ακόμη περισσότερες ώρες μαθημάτων και υπάρχει κίνδυνος να χαθούν εκπαιδευτικά ταξίδια.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloko.gr ακόμη το Υπουργείο δεν έχει απαντήσει για το τί προτίθεται να κάνει και ποιά λύση θα υπάρξει με την αγωνία σπουδαστών και οικογενειών να μεγαλώνει.


Πρόσφατα ο βουλευτής Χίου και αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης κατέθεσε σχετική ερώτηση στη βουλή με θέμα τα επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια ναυτική εκπαίδευση.


Παραθέτουμε σχετικό δημοσίευμα μετ την απάντηση του κυρίου Πλακιωτάκη


από την ιστοσελίδα e-nautilia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια