Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πετράλωνα: "Η μητέρα μας ήξερε αλλά δεν την ένοιαζε, μου έκανε πλύσεις στομάχου" - Τι λένε τα παιδιά για τους βιασμούς



Τα δύο παιδιά από τα Πετράλωνα καταγγέλλουν τη μητέρα τους για κυνική αδιαφορία, συναισθηματική κενότητα, εκφοβισμό, σαδισμό και μίσος.



Δεν χωρά ο νους του ανθρώπου την κόλαση που κατήγγειλαν ότι έζησαν τα δύο παιδιά από τα Πετράλωνα στα χέρια των γονιών τους, με τον πατέρα τους να τα βιάζει συστηματικά και τη μητέρα τους να αδιαφορεί για όσα συνέβαιναν.



"Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η μητέρα μας γνώριζε τι μας συνέβαινε αλλά δεν την αφορούσε. Δεν την ένοιαζε, δεν την πείραζε, αφού έτσι μας ξεφορτωνόταν από το να μας έχει όλη την ώρα μέσα στα πόδια της", λέει στο Mega και το "Live News"η 22χρονη σήμερα κόρη της οικογένειας.

"Με εξανάγκαζε να κάνω πλύσεις στομάχου"

Τα παιδιά κατηγορούν τη μητέρα τους πως εθελοτυφλούσε όσο εκείνα γίνονταν έρμαια στις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα αλλά και των φίλων του που επίσης τα κακοποιούσαν. Εντέχνως μάλιστα παρουσίαζε τα ίδια τα παιδιά ως προβληματικά στον κοινωνικό περίγυρο.

"Ήμουν ένα παράξενο και προβληματικό παιδί, αυτή ήταν η εικόνα που έδινε σε όλους για εμένα. Διέδιδε στη γειτονιά σκόπιμα τη φήμη ότι είμαι προβληματικός. Με εξανάγκαζε να κάνω πλύσεις στομάχου τόσο σε νοσοκομεία όσο και στο σπίτι πάμπολλες φορές για φάρμακα που υποτίθεται πως έπινα, ενώ της φώναζα πως δεν το έχω κάνει", αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή ο 17χρονος γιος της οικογένειας.

Σε πλύσεις στομάχου τον υποχρέωνε ακόμα και μέσα στο σπίτι τους ενώ, όπως καταγγέλλει, η μητέρα είχε χειροδικήσει ουκ ολίγες φορές σε βάρος του.

"Μου συμπεριφερόταν οδυνηρά. Με μισούσε γιατί της θύμιζα τον άντρα της και ‘πατέρα’ μου. Με μισεί ακόμη περισσότερο σήμερα γιατί βρήκα τη δύναμη, με τη στήριξη ξένων τότε ανθρώπων να καταγγείλω όλα όσα έχω υποστεί από τον ‘πατέρα’ μου. Με μισεί ακόμα πιο πολύ γιατί ήρθαν στο φως οι δικές της ευθύνες, η συνενοχή της και η δική της κακοποιητική της συμπεριφορά" σημειώνει.

"Μήπως τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος;"

Την ίδια ώρα, ο 17χρονος συγκλονίζει περιγράφοντας την αντίδραση της ίδιας του της μάνας όταν της αποκάλυψε ότι έπεφτε θύμα ομαδικών βιασμών που διοργάνωνε ο πατέρας του.

"Μία ημέρα μάλιστα αφού είχα αρχίσει να εκμυστηρεύομαι στον συγγραφέα τα βασανιστήριά μου, η μόνη αντίδραση της προς εκείνον ήταν να σχολιάσει χαζογελώντας: ‘Μήπως τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος;’" δήλωσε ο έφηβος.

"Η κυνική της αδιαφορία, η συναισθηματική κενότητά της, ο εκφοβισμός αλλά και ο σαδισμός και το μίσος είναι χαρακτηριστικά της που έχει καλά κρυμμένα για το θεαθήναι και είναι αυτά που δημιούργησαν και στους τρεις μας τη διεστραμμένη αντίληψη ότι μια ζωή σαν αυτή στην οποία μας εισήγαγε ο πατέρας μας ήταν φυσιολογική και η μόνη για να δεχτούμε μια αγκαλιά", συνεχίζει ο γιος.

Αντί για σ’ αγαπώ, το παιδί αυτό αποκαλύπτει πως το μόνο που άκουγε από τα χείλη της μητέρας του ήταν: "’Σκάσε’. Ήταν η πιο συνηθισμένη απάντηση της προς εμένα. Δεν την ένοιαζε τίποτα άλλο από το να σκάσω. Αν γινόταν και ως οντότητα".

"Η μητέρα μας ήταν και είναι ένας άνθρωπος που δεν την ενδιαφέρουν τα παιδιά της. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να έχει χρήματα, να κάνει τη ζωή και προκειμένου να μην την ενοχλούμε μας παρατούσε στα χέρια του διεστραμμένου συζύγου της και ‘πατέρα’ μας", τόνισε από την πλευρά της η 22χρονη.

Η 22χρονη κόρη μόλις ενηλικιώθηκε έφυγε από το πατρικό της και ζει στην επαρχία, ενώ ο 17χρονος φιλοξενείται από τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας.



Πηγή: www.thetoc.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια