Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαρούσι: Έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του «δράκου»


Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου - Ψηλός και γεροδεμένος ο άνδρας που αναζητούν οι Αρχές


Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε μια γυναίκα στο Μαρούσι όταν ξαφνικά της επιτέθηκε άνδρας, ο οποίος την οδήγησε σε ένα σημείο όπου και την εγκλώβισε για να προβεί σε ασελγείς πράξεις, έχουν κινητοποιήσει τις αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό του. Η μάρτυς έδωσε αναλυτική περιγραφή του άγνωστου άνδρα που της επιτέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, τον οποίο χαρακτήρισε θρασύ και ιδιαίτερα επικίνδυνο. Περιφέρεται κυρίως σε σκοτεινά σημεία του δήμου Αμαρουσίου εκεί όπου υπάρχει ελλιπής φωτισμός, γι αυτό και το περασμένο Σάββατο είχε στήσει καρτέρι δίπλα στους κάδους απορριμμάτων επί της οδού Πρωταγόρα στον Άγιο Θωμά, σε κοντινή απόσταση από την Γερμανική Σχολή.

Φορούσε μαύρα ρούχα, πράσινο μπουφάν και μαύρα γυαλιά ηλίου προκειμένου να μην είναι αναγνωρίσιμος. Έχει ύψος άνω του 1.80, είναι γεροδεμένος και αξύριστος.












Το θύμα μίλησε στην κάμερα του protothema.gr για τον τρόμο που έζησε. Η γυναίκα βρισκόταν επί της οδού Πρωταγόρα, στην περιοχή Άγιος Θωμάς Αμαρουσίου μαζί με τον σκύλο της όταν ένας άγνωστος, ύψους περίπου 1.80, σωματώδης, μελαχρινός, που φορούσε μαύρο παντελόνι-μπλούζα και πράσινο μπουφάν, επιχείρησε να την εγκλωβίσει στην άκρη του πεζοδρομίου. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, ο άγνωστος είχε μόλις μετακινήσει στη μέση του δρόμου έναν κάδο απορριμμάτων, πιθανόν για να εμποδίσει την διέλευση των διερχόμενων οχημάτων.



Βάσει της περιγραφής που δίνει στην κάμερα του Protothema η γυναίκα, ο δράστης ήταν αξύριστος, είχε φορέσει μαύρα γυαλιά ηλίου και «μύριζε σα να είχε βγει από το ψυχιατρείο».

Η άτυχη γυναίκα σώθηκε χάρη στην άμεση αντίδρασή της. Πρόλαβε να φωνάξει δυνατά με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι γείτονες, γεγονός που αιφνιδίασε τον «δράκο» που απομακρύνθηκε από το σημείο.


Πηγή: www.protothema.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια