Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Τάκη Θεοδωρικάκο συναντήθηκε η ΕΑΠΣ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Κωνσταντίνος Τσίγκας και ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Ξηροκώστας συναντήθηκαν με τον Υπουργό Προστασίας του Πολιτη.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 αντιπροσωπεία της Ε.Α.Π.Σ. αποτελούμενη από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Τσίγκα και τον γενικό γραμματέα Κωνσταντίνο Ξηρόκωστα συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Τάκη Θεοδωρικάκο με τον οποίο συνομίλησαν για ζητήματα αρμοδιότητάς του, που απασχολούν τους Αξιωματικούς και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος σε κοινές δομές των δυο Σωμάτων όπως το ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. κ.α.

Επίσης ευχαριστήσαμε τον κύριο Υπουργό για την συνεχή συνδρομή του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών αφού η προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας αποτελεί κοινό μας καθήκον.

Από την πλευρά του Υπουργείου, ο κ. Υπουργός μας διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει το Π.Σ. σε οτιδήποτε προκύπτει έτσι ώστε οι αποστολές του Πυροσβεστικού Σώματος να έχουν τα καλυτέρα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος της πατρίδας και των συμπολιτών μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια