Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτη απόδραση κρατουμένου από νοσοκομείο - Πως στήθηκε η επιχείρηση - Πόσοι συνελήφθησαν


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στο νοσοκομείο Αγρινίου, με την απόδραση κρατουμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι αστυνομικοί είχαν μεταφέρει στο νοσηλευτήριο 37χρονο ρομά από τα κρατητήρια της ΕΛΑΣ, καθώς είχε δηλώσει αδιαθεσία.

Ομως φαίνεται πως πίσω από την ...ασθένεια κρυβόταν επιχείρηση απόδρασης που είχε στηθεί από ομοεθνείς του.

Γιατί όταν, περίπου στις 10 το βράδυ, το περιπολικό έφθασε στο νοσοκομείο με τον κρατούμενο , που οδηγήθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, εμφανίστηκαν 10 άτομα, στα ΤΕΠ.

Παρότι τον κρατούμενο συνόδευαν δύο αστυνομικοί , μέσα στον πανικό που προκλήθηκε και στην ένταση ο άνδρας το έσκασε, καθώς απέξω περίμεναν αυτοκίνητα με αναμένες τις μηχανές και τον φυγάδευσαν.

Από εκείνη την ώρα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, προκειμένου να συλληφθεί ο δραπέτης, αλλά να εντοπιστούν και όσοι μετείχαν στην απόδραση.



Συλλήψεις

Οπως πληροφορείται το tempo24 ήδη οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει 7 άτομα, ηλικίας από 16 έως 47 ετών ( 3 γυναίκες και 4 άνδρες), ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις. Πάντως ακόμη ο δραπέτης παραμένει άφαντος.

Να σημειωθεί πως η αρχική σύλληψή του είχε γίνει από αστυνομικούς σε τυχαίο έλεγχο που διενεργούσαν. Τότε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του φυλάκιση 5 ετών για διακεκριμένες κλοπές.

Μάλιστα οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να τον μεταφέρουν στις φυλακές Μαλανδρίνου , όταν ο 37χρονος επικαλέσθηκε πρόβλημα υγείας , ώστε να μεταφερθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Πηγή: tempo24.news






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια