Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Ξυλοκόπησαν άγρια δημοτικό αστυνομικό - Χαμός στην πλατεία Πάρκου - ΒΙΝΤΕΟ



Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την βάναυση επίθεση εξαγριωμένων Ρομά σε δημοτικούς αστυνομικούς και σε πολίτες…

Δολοφονική επίθεση από Ρομά σε Δημοτικό Αστυνομικό που τόλμησε να τους κάνει παρατήρηση, είχαμε το βράδυ της Πέμπτης (3/11) στο κέντρο της Λαμίας στην πλατεία Πάρκου.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του LamiaReport, μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων πολιτών, ένας δημοτικός αστυνομικός έπεσε λιπόθυμος από τις μπουνιές και τις κλωτσιές τουλάχιστον 7 Ρομά που σε ανύποπτο χρόνο εκλήθησαν να συνδράμουν τον παραβάτη ομόφυλο τους!

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της άνανδρης επίθεσης:



«Δεν είναι να δυνατόν να σύμβαινα όταν αυτά στο κέντρο της πόλης ….», λένε από την πλευρά τους οι πολίτες, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι αφού έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός άγριου ξυλοδαρμού.

Από τη μανία τους δε γλύτωσε βέβαια και ο συνάδελφός του, ενώ κι ένας ακόμη περαστικός που τόλμησε να μπει στη μέση, τον χτύπησαν με κλωτσιά (!) στο πρόσωπο.

Στο LamiaReport μίλησε και ο πολίτης που τόλμησε να βοηθήσει τον δημοτικό αστυνομικό και δέχτηκε κι εκείνος επίθεση.

Δείτε τι είπε:


Το απαράδεκτο γεγονός που έχει συγκλονισει την τοπική κοινωνία σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:00΄ το βράδυ όταν αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας σταμάτησε στο «τριγωνάκι» της νότιας εισόδου της πλατείας ζητώντας από ένα παράνομο παρκαρισμένο αυτοκίνητο να απομακρυνθεί.

Το αμάξι φέρεται να ανήκει σε Ρομά που αμέσως ειδοποίησε κι άλλα άτομα που έφτασαν στο σημείο και επιτέθηκαν βάναυσα στον έναν κυρίως δημοτικό αστυνομικό μέχρι που τον άφησαν λιπόθυμο στο έδαφος.

Σε λίγα λεπτά η πλατεία Πάρκου είχε γεμίσει αστυνομικούς, ενώ οι Ρομά προσπάθησαν να ξεφύγουν προς την οδό Καποδιστρίου.

Στην ανατολική έξοδο της Λαμίας πληρώματα της ΔΙΑΣ τους μπλοκάρισαν με αποτέλεσμα να δεχθούν κι εκείνοι επίθεση!





Ευτυχώς εγκαίρως οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο ενισχύθηκαν από την ΟΠΚΕ και τις άλλες υπηρεσίες και οι θερμόαιμοι Ρομά δεσμεύθηκαν και έφυγαν για το Αστυνομικό Μέγαρο.

Δείτε βίντεο:



Δήλωση Δημάρχου Λαμιέων:

«Είμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε στους δύο δημοτικούς αστυνομικούς που δέχτηκαν αναίτια επίθεση την ώρα του καθήκοντος στο κέντρο της πόλης.

Είμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε και στους πολίτες που προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τη βία και την αγριότητα που ξεδιπλωνόταν μπροστά τους.

Να στείλουμε και ένα μήνυμα πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τέτοια βίαια επεισόδια και τέτοιες αναίτιες επιθέσεις να εξελίσσονται κάτω από τα μάτια ανυποψίαστων πολιτών.

Είμαστε δίπλα στους δημοτικούς αστυνομικούς που δοκιμάζονται. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν», ήταν τα πρώτα λόγια στο LamiaReport του Δημάρχου Λαμιέων Ευθύμιου Καραΐσκου.

Στο LamiaReport μίλησε και ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τη δημοτική Αστυνομία Παναγιώτης Φώσκολος:




Πηγή:









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεσμεύτηκαν, πήγαν μια βόλτα στον Εισαγγελέα....είπαν ότι έγινε παρεξήγηση, τους έδωσε τακτική δικάσιμο και αν και όταν γίνει το δικαστήριο θα τιμωρηθούν με βαρύτατες ποινές .......με αναστολή. Τελικά το μόνο που θα τους τσούξει θα είναι οι αμοιβές των δικηγόρων τους, τους οποίους τους πληρώνουν με το μήνα ως συχνοί πελάτες.
Για αυτή την ξεφτίλα που ζούμε πολέμησαν ώστε να είμαστε ελεύθεροι οι πρόγονοί μας ; Αναρωτιέμαι....