Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λιβαδειά: Έκλεψε αυτοκίνητο, καταδιώχθηκε και συνελήφθη


Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη ημεδαπός το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή της Βοιωτίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή της Λιβαδειάς.

Σε σήμα στάθμευσης του οχήματος, ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, επιχείρησε να διαφύγει, πλην όμως, ακολουθούμενος από τους Αστυνομικούς, εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα, τράπηκε πεζός σε φυγή, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Κατά την έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, απογευματινές ώρες της 07-11-2022, είχε διαπράξει ακόμη μία κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, το οποίο αργότερα εγκατέλειψε σε περιοχή της Λιβαδειάς και εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, πρωινές ώρες της 08-11-2022.

Τα αφαιρεθέντα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια