Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ στη Θεσπρωτία: Νεκρός βρέθηκε οδηγός φορτηγού με 59 κιλά κάνναβης (εικόνες)


Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε κατά την περιπολία των αστυνομικών στην περιοχή της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας, οι οποίοι κατά τον έλεγχο σε σταματημένο φορτηγό εντόπισαν τον οδηγό του νεκρό, ενώ διαπίστωσαν ότι στην καρότσα του οχήματος υπήρχε φορτίο υδροπονικής κάνναβης.

Η έρευνα αποκάλυψε πως ανάμεσα στο φορτίο, καρότσια σούπερ μάρκετ, βρίσκονταν κρυμμένα και τα ναρκωτικά, τα οποία ο συλληφθείς προσπαθούσε να ανακτήσει.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το φορτηγό όχημα έφερε βουλγάρικες πινακίδες, εταιρείας ελληνικών συμφερόντων και είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από την Ισπανία, με τελικό προορισμό την Αθήνα, μέσω Ιταλίας και του Λιμένα Ηγουμενίτσας.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου «Lussy», εντοπίστηκαν κρυμμένα ανάμεσα στα εμπορεύματα τρία χάρτινα κιβώτια, τα οποία περιείχαν συνολικά 54 αεροστεγείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας, συνολικού βάρους 58 κιλών και 906 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι μετά τον εντοπισμό του φορτηγού, ο συλληφθείς είχε επιχειρήσει μαζί με τον ημεδαπό συνεργό του και άλλους δύο άγνωστους συνεργούς τους να παραβιάσουν την επένδυση του φορτηγού, με προφανή σκοπό να παραλάβουν τα ναρκωτικά.

Επιπλέον στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. του συλληφθέντα, το οποίο χρησιμοποίησε για να προσεγγίσει το φορτηγό, καθώς και το συνολικό  χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ.

Τέλος ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.




Πηγή: lawandorder.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια