Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάρισα: Άφαντος παραμένει ο 38χρονος κρατούμενος… σπάιντερμαν από το Ζεφύρι– Έχει αποδράσει ξανά στο παρελθόν


Από τον δεύτερο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν, χρησιμοποιώντας -όπως καταγγέλθηκε- την υδρορροή, απέδρασε προχθές τα μεσάνυχτα ένας 38χρονος τρόφιμος των Φυλακών Λάρισας, με πολυετή κάθειρξη για ληστεία και κλοπές ο οποίος, μάλιστα, έχει αποδράσει ξανά στο παρελθόν.

Άγνωστο πως ο 38χρονος από το Ζεφύρι Αττικής και χωρίς να γίνει αντιληπτός από την Εξωτερική Φρουρά των Φυλακών που είχε την ευθύνη της φύλαξης του, προχθές το βράδυ και μόλε έσβησε το φως του δωματίου -με βάση τα όσα αναφέρθηκαν στην ΕΛΑΣ- έλυσε τις χειροπέδες με τις οποίες ήταν δεμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου, βγήκε από την μπαλκονόπορτα και απέδρασε κατεβαίνοντας δύο ορόφους από την υδρορροή του ΠΓΝΛ και έκτοτε αναζητείται.

Σημειώνεται πως ο 38χρονος, μετά από κατάποση χλωρίνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝΛ, όπου νοσηλευόταν από τις 10 Νοεμβρίου σε θάλαμο της θωρακοχειρουργικής Κλινικής, στον Β’ όροφο και όχι στο ειδικό κελί των κρατουμένων, καθώς αυτήν την περίοδο γίνονται εργασίες μεταφοράς του ειδικού κελιού σε άλλον χώρο του νοσοκομείου.

Στο μεταξύ, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας συνελήφθησαν χθες τέσσερις συγγενείς του δραπέτη, ένας 19χρονος ανιψιός, οι δύο αδελφές του, 20 και 37 ετών, καθώς και ο 40χρονος γαμπρός του. Οι τέσσερις συγγενείς από την Αθήνα βρέθηκαν αργά το βράδυ της απόδρασης σε καφέ έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε απόδραση, η οποία τελέσθηκε από κοινού, αρνούνται την κατηγορία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου, όπου η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 25 Νοεμβρίου και μέχρι τότε αφέθηκαν ελεύθεροι. Σημειώνεται πως ο 38χρονος δραπέτης και με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών εξέτιε ποινή κάθειρξης 20 ετών στις Φυλακές Λάρισας για αδικήματα, μεταξύ των οποίων για συμμορία, ληστεία κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα διάπραξης κλοπών και οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του, πέραν των αστυνομικών, συμμετέχουν και υπάλληλοι της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Λάρισας. Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Πηγή: onlarissa.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια