Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε αστυνομικό κλοιό το Νοσοκομείο Αγρινίου μετά από απόδραση 37χρονου



Παρόντος και του αστυνομικού διευθυντή ευρείες είναι οι αναζητήσεις και στην ευρύτερη περιοχή με το περιστατικό να προκαλεί «πονοκέφαλο» στην τοπική αστυνομία.





Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται το Νοσοκομείο Αγρινίου τις βραδινές ώρες της Τετάρτης.

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σημειώθηκε επεισοδιακή απόδραση ενός άνδρα Ρομά. Αναζητείται όπως και πιθανοί συνεργοί του.



Πρόκειται για 37χρονο που είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διακεκριμένες κλοπές, ήταν ωστόσο φυγόποινος, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες στο Αγρίνιο και αναμενόταν μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου .

Καθώς ο 37χρονος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε απόψε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο απ΄όπου όμως διέφυγε.


Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, υπήρξαν πολλοί συνεργοί . Μετέβησαν στο νοσοκομείο και φέρονται να κάποιοι να ανέμεναν με αναμμένες τις μηχανές των οχημάτων ώστε να φυγαδεύσουν τον 37χρονο την ώρα που αυτός ήταν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Επρόκειτο να υποβληθεί σε καρδιογραφημα και είχε απαλλαγεί προσωρινά από τις χειροπέδες, όπως επιτάσσουν οι υγειονομικοί κανόνες.


Στο νοσηλευτικό ίδρυμα έσπευσαν δεκάδες αστυνομικοί-και διμοιρία- που πραγματοποιούν ελέγχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τον εντοπισμό του άνδρα και των συνεργών του.

Παρόντος και του αστυνομικού διευθυντή ευρείες είναι οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή με το περιστατικό να προκαλεί «πονοκέφαλο» στην τοπική αστυνομία.








Πηγή: www.agrinionews.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια