Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 27χρονο – Τον έπιασαν με 280 πακέτα λαθραία τσιγάρα




Μία θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τις κινήσεις του δράστη να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας.



Στη σύλληψη ενός 27χρονου που ενέχεται σε διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων οδήγησαν οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 27χρονο με καταγωγή από το Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.


Συγκεκριμένα, χθες το πρωί (29-11-2022), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν τον 27χρονο τη στιγμή που εξερχόταν από οικοδομή στο κέντρο της πόλης και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν σακούλες που περιείχαν 280 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι, σε διαμέρισμα της ανωτέρω αναφερόμενης οικοδομής, όπου διέμενε ο συλληφθείς, υπήρχε αποθηκευμένη ποσότητα επιπλέον 930 πακέτων τσιγάρων και 61 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν.

Για τον 27χρονο άντρα εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών για το αδίκημα της λαθρεμπορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.







Πηγή: www.grtimes.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια