Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διοικητής της αστυνομικής μονάδας Αυστραλίας RAPTOR εντυπωσιάζεται από την ομάδα ΔΙΑΣ


Ανάρτηση του Σπύρου Λεπίδα:

-DI.AS-
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ "ELITE" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 'RAPTOR',ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ "ΔΙ.ΑΣ".

και ενώ, βλέπουμε ένα σωρό αμυαλα πρόβατα να τραγουδούν , ό,τι τους φωνάζει κάποιος αυτοκλητος τραγουδιστης ,ΡΕΞ -ΛΕΞ - ΤΕΧ -ΜΕΧ ,η καπως ετσι,εμετικό σύνθημα:"ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙ.ΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ",

για την πιο αμεση και αποτελεσματική μονάδα της ΕΛ.ΑΣ,έρχεται ένας Detective ,Αστυνομικός διοικητής της πιο elite μονάδος της αυστραλιανής αστυνομιας , να αναγνωρίσει το έργο μας.
Στις 18 Σεπτεμβρίου βρισκόταν στον Άλιμο,διακοπές με την οικογένεια του,όπου κάποιοι Αλγερινοι(οπως διαπιστωθη εν τελει),του αφαίρεσαν τις αποσκευές ,σπάζοντας το νοικιασμένο αυτοκίνητο με το οποίο μετακινουνταν.

Όμως ο εν λόγω detective , απόλυτα επιχειρησιακος λόγω της εργασίας του,είχε τοποθετήσει εντός των αποσκευών gps.
κάλεσε το 112 ,και σε 4'λεπτα στο σημείο βρέθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ.

Ήταν τόσο προσιτοι οι άνδρες της ΔΙΑΣ ,ώστε ο εν λόγω, εμπιστεύτηκε στους αστυνομικούς το tablet όπου έδειχνε το στίγμα των αποσκευών που είχαν φτάσει στο Θησείο.

Οι αστυνομικοι σε συνεργασία με το Κέντρο Άμεσης Δράσης, εντόπισαν το στίγμα να κινείται στο ΘΗΣΕΙΟ ,και λόγω της ταχύτητας κατάλαβαν ότι οι αποσκευές βρισκοντουσαν σε αυτοκίνητο.
Χτενισαν την περιοχή, μέχρι που εντόπισαν ύποπτο όχημα, όπου ταίριαζε με το στίγμα, και με τις ασθενείς περιγραφές των μαρτύρων στον Άλιμο, που είδαν τους αλλοδαπούς να σπάνε το αμάξι.
Κάλεσαν τον ιδιοκτήτη των αποσκευών, και μόλις οι αλλοδαποί κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς προκειμένου να διαφύγουν.

Φυσικά, δν το κατάφεραν, αλλά όλο το σκηνικό της επίθεσης έγινε μπροστά στα μάτια του Αυστραλού 
Διοικητή,ο οποίος εντυπωσιάστηκε, από την σφοδροτητα της επίθεσης των 2 αλλοδαπών, αλλά και από την αποτελεσματικότητα των ανδρών της ΔΙΑΣ ,όπου με συνοπτικές διαδικασίες,τους δεσμευσαν και τους οδήγησαν στο τμήμα όπου συνελήφθησαν και αποδόθηκαν τα πράγματα στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Ο άνθρωπος αυτός,ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης του έργου τους, έστειλε στους αστυνομικούς το mail που έστειλε και στην φυσική ηγεσία, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία, στο ποσό περήφανη πρέπει να είναι η ηγεσία έχοντας στην τάξη της ,τέτοια υπηρεσία και τέτοιους αστυνομικούς...

ΑΛΛΑ ....τι να μας πει ο τυχαίος ε???
Ας ακούσουμε τον ...ραπερ ; τραπερ; ταπερ; ΠΕΞ??? που κάτι παραπάνω θα ξέρει..
Τουλάχιστον η αναγνώριση έρχεται...έστω και από τόσο μακρια(Αυστραλια),και από αυτούς που πρέπει..

ΔΙ.ΑΣ Αθηνών κυρίες και κύριοι..











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια