Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανακοίνωση της EΛ.ΑΣ για τις εξωθεσμικές τοποθετήσεις για την υπόθεση του Κολωνού


Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία λειτουργούν με συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο και η επίσημη θέση τους εκφράζεται κάθε φορά μέσα από τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις που πραγματοποιούν ο Υπουργός, ο Υφυπουργός, οι Γενικοί Γραμματείς, ο Αρχηγός του Σώματος και ο εκάστοτε Εκπρόσωπος Τύπου.

Συνεπώς, τοποθετήσεις στα μέσα ενημέρωσης, που δεν πραγματοποιούνται από τους ανωτέρω αναφερόμενους, σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης ανήλικης, που χειρίζεται το τελευταίο διάστημα η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και για όλες τις υποθέσεις που χειρίζεται η Ελληνική Αστυνομία, δεν αντιπροσωπεύουν την επίσημη θέση του Σώματος.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι αεικίνητοι συνδικαλιστές συναγωνίζονται τους ακάματους ηγήτορες στην μπαρουφολογία. Λογικό να μην τους αρέσει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον οι συνδικαλιστές μας θεωρούν τελείως αφελείς όλους εμάς που καθημερινά βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας τα θέματα της επικαιρότητας και τους επαγγελματίες συνδικαλιστές. Βγάλατε την ανακοίνωση σε δεύτερο χρόνο ενώ τόσο καιρό οι συνδικαλιστές αλωνίζουν με περίσσιο θράσος ρητορεύοντας. Ξέρουν ότι δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί τους; Δεν υπολογίζουν την φυσική και πολιτική ηγεσία. Λειτουργούν με δική τους απόφαση γιατί μπορούν. Δυστυχώς για αυτήν την κυβέρνηση φαίνεται πως είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί. Γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση είχε το θάρρος και την τόλμη να τους κόψει τον αέρα, να τους κόψει δραστικά τις άδειες του συνδικαλιστή για να αλωνίζουν στα κανάλια. Εσείς γιατί δεν το κάνετε; Γιατί δεν τους βγάζετε μια διαταγή να τους περιορίσετε; Ο κόσμος και το προσωπικό επιεικώς δυσανασχετεί. Γιατί δεν αλλάζετε τις οργανικές τους από τις προνομιακές θέσεις που τους έχετε και να τους μεταθέσετε σε όλα τα κεντρικά τμήματα της Αθήνας; Ετσι μόνο θα πείσετε προσωπικό και πολίτες ότι κάνετε ουσιαστικό έργο στην ΕΛ.ΑΣ.