Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Εξαιρούνται τα αστυνομικά από τον Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας;''


Παραθέτουμε καταγγελία αναγνώστη του Bloko.gr συνοδευόμενη από σχετική φωτογραφία:
ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΙΣΩ, ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ.


ΑΝ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ;


ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;


Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ.


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια φωτογραφία από μόνη της δεν λέει τίποτα. Δεν φαίνεται καν ότι είναι αστυνομικό όχημα. Από που προκύπτει ; Έχει το σχετικό χρωματισμό ; Έχει Υπηρεσιακή πινακίδα ; Φαίνεται να μπαινοβγαίνει αστυνομικός με το Κ-9 ; Εγώ ούτε σκύλο βλέπω μέσα. Ο φωτογράφος μάλλον έχει ακτίνες Χ στα μάτια. Κ εγώ για τις εντυπώσεις λέω ότι είναι πυροσβεστικό ή του του Χ υπουργού.... Μπορώ να το αποδείξω ;
Παρεπιπτόντως για όσους δεν το έχουν καταλάβει δεν ζούμε στο Βερολίνο ή το Μόναχο. Η Αθήνα είναι άναρχα δομημένη και οι νόμοι μας είναι για γέλια, αν όχι για κλάματα. Στο Βερολίνο δεν κινείσαι σε δρόμους που δεξιά, αριστερά έχουν παρκαρισμένα οχήματα κατοίκων παρακείμενων οικοδομών. Στην Αθήνα είναι ο κανόνας. Αν όταν χρειάζεσαι περιπολικό, ο αστυνομικός περιμένει να βρει νόμιμη, ασφαλή και δωρεάν θέση για να παρκάρει το περιπολικό πριν να έρθει στο συμβάν κλοπής, ληστείας, δολοφονίας, βιασμού κλπ , τότε είναι πιθανό να έχει προλάβει να τελεστεί το έγκλημα 100 φορές πριν βρεθεί η θέση στάθεμυσης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια εδώ στο bloko, κάνατε την καταγγελία του αιώνα, να απολυθεί από την αστυνομία ο αστυνομικός. Η ξεφτίλα σας δεν έχει ώρια, δεν σας βλέπω για πολύ ακόμα ενεργούς με τις μαλακίες του καθενός που δημοσιεύετε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δε πάτε να ρώτησετε τι είναι αυτό το 9χημα και γιατί είναι παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο με ένα σκυλί να γαυγιζει συνέχεια κ μέσα στον ήλιο;;το ξέρετε πόσοι άνθρωποι με αμαξίδια αναπηρικά ή με καρότσια παιδιών θέλανε να περάσουν κ τους εμπόδιζε το αμάξι κ στην ερώτηση τους αν επιτρέπεται η απάντηση του αστυνομικού είναι διαταγή του στρατηγού του αεροδρομίου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον είσαι κολλητός του στρατηγού του αεροδρομίου κ τα λες αυτά!!!